Anca Serea, la un pas de despărțire de Adi Sână. „Ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm…”

Anca Serea, la un pas de despărțire de Adi Sână. „Ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm…”
Anca Serea are din nou probleme de sănătate. Vedeta e hotărâtă să se îngrijească cât mai mult, mai ales că unele probleme sunt genetice.

Anca Serea a vorbit deschis despre situația mai puțin plăcută cu care se confruntă de ceva timp.

Anca Serea, la un pas de despărțire de Adi Sână. „Ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm…”

Într-un interviu pentru revista OK, mămica eroină Anca Serea a dezvăluit lucruri mai puțin știute despre mariajul cu Adi Sână, dar și despre sănătatea care îi joacă feste în ultima perioadă. În plus, moștenirea genetică are și ea o vină.

„Sunt destul de jos cu nivelul de energie”

”Sunt foarte obosită, crede-mă! Vreau să-mi prioritizez din nou sănătatea, căci am lăsat-o un pic pe plan secund. Chiar nu sunt în cea mai bună formă a mea, am în continuare niște amețeli, sunt destul de jos cu nivelul de energie. Cred că intervine un fel de menopauză. E genetic, că și mama mea a intrat devreme la menopauză, la 39 de ani”, a spus Anca.

Cât de greu e să crești șase copii

Considerată o mamă eroină, Anca a recunoscut că e greu să fii la înălțime când ai șase copii, pentru că există și multe perioade dificile. ”Am avut o vară de coșmar la nivel emoțional, anul trecut. Noi avem o relație foarte strânsă. (…) Eu nu-mi doresc să fiu eroină.

Îmi doresc doar o viață normală. Numai că, atunci când sunt mulți oameni implicați, responsabilitățile sunt multiple. Și nu se termină niciodată. Am tot citit comentarii cum c-aș avea trei bone, ajutoare. OK, și chiar dac-aș avea, deși nu am, lumea uită că mama este de neînlocuit pentru copii.

Tot pe tine te vor și tot de tine au nevoie. Atribuțiile de mamă nu ți le ia nimeni niciodată. Chiar dacă pare că sunt tot timpul aranjată, îmbrăcată într-un fel și odihnită, ca să ajung la starea asta fac niște eforturi pe care știu sigur că un om normal nu ar putea să le susțină. Mai ales după 40 de ani. Nici mental, nici fizic, nici financiar”, s-a destăinuit vedeta.

De la ce pornesc discuțiile cu soțul

Stresul și oboseala au făcut ca în ultima perioadă să aibă și tot mai multe discuții cu Adi Sână, ba chiar s-a pus și problema divorțului.  ”Momentele cele mai neplăcute sunt când eu și Adi ne certăm grav și ajungem la concluzii din alea că nu ne potrivim, că divorțăm etc.

Dar ne iubim atât de mult încât realizăm, chiar dacă ne certăm foarte tare, că nu putem face asta. (…) Avem grijă să avem și momentele noastre în doi, de cuplu. Mergem la hotel, facem genul ăsta de escapade”, a mai precizat vedeta TV.

Sursă foto: instagram