Anca Țurcașiu și-a făcut un tort fantastic de ziua ei, care arată exact ca ea!

Anca Țurcașiu și-a făcut un tort fantastic de ziua ei, care arată exact ca ea!
După divorț, Anca Țurcașiu și-a găsit echilibrul și asta se vede: vedeta este mai frumoasă ca oricând.

Pare că a întinerit Anca Țurcașiu, după ce s-a separat de doctorul Cristian Georgescu. Că acesta și-a refăcut rapid viața, a văzut toată lumea. Dar marea surpriză și marea transformare vine de la Anca Țurcașiu. Vedeta în vârstă de 52 de ani pare că a găsit elixirul tinereții. Astfel, pe zi ce trece, dă timpul înapoi și arată tot mai tânără și mai frumoasă. Și cu un zâmbet imens pe față la orice oră.

Anca Țurcașiu și tortul fantastic cu cifra 25

Duminică a fost o zi specială pentru artista Anca Țurcașiu Aceasta „a mai adăugat un trandafir în buchetul vieții”, cum se spune. Și a făcut-o arătând spectaculos.  Cu  un look mai tânăr și mai fresh decât în urmă cu 240 de ani, vedeta a sărbătorit împlinirea a 52 de ani de viață etalând un tort fantastic. Spectaculos ca ea. A și inversat lumânările de pe tort, în formă de cifre, care arată în noua poziție mai degrabă o vârstă potrivită cu tonusul vedetei. 25 (de ani) au marcat lumânările în care a suflat Anca Țurcașiu.

„Stau și mă întreb cum poate să încapă atât de multă bucurie într-un suflet de om. Al meu!!! Sunt atât de emoționată! Am primit atât de multă iubire de la voi toți…. E atât de bine!!! Vă mulțumesc înzecit pentru toate gândurile voastre bune care se îndreaptă spre mine și vă promit că sunt aici, cu toată ființa mea, ca să împart cu voi toată dragostea, priceperea mea într-ale profesiei și strădania mea de a fi în fiecare zi un om mai bun pe Pământ!!”, a notat vedeta pe contul său de Instagram, acolo unde a distribuit două fotografii cu ea și tortul ei aniversar.

Locul „magic” unde fuge Anca Țurcașiu să își încarce bateriile

Vedeta are statut de femeie divorțată de la finele anului 2020. „Am divorțat! Am divorțat de bărbatul pe care l-am ales să-mi fie sprijin! Suflet pereche! În brațele căruia am crezut că voi îmbătrâni! Dar viața îți oferă lecții de învățat! Ne naștem să primim lecții! Merg mai departe cu fruntea sus, convinsă că sunt iubită de Dumnezeu și de voi și aștept de acum înainte liniște, echilibru, iubire, pace și armonie! Știu că cineva acolo sus mă iubește și voi avea parte de tot binele Pământului!”.

Acesta era anunțul cu care Anca Țurcașiu a uimit pe toată lumea fiindcă toți o credeau fericită în cuplu cu doctorul Cristian Georgescu.

La sfârșitul anului 2020 a plecat în Punta Cana, să se bucure la soare și în splendoarea mării. Anul acesta a revenit în locul care e paradisul pentru ea.

Artista are un stil de viață ordonat, din care fac parte câteva lucruri de la care nu se abate: sportul, odihna și dieta cu mâncare sănătoasă sunt lege pentru ea. Un mare aport la starea ei de bine îl au și oamenii care o înconjoară.

Sursa foto: Instagram