Anda Adam a ascuns divorțul. Degeaba, căci fostul soț a dat cărțile pe față

Anda Adam a ascuns divorțul. Degeaba, căci fostul soț a dat cărțile pe față
Nu iese foc fără fum, o știm dintotdeauna. Iar când am scris, în martie, despre posibila despărțire dintre Anda Adam și soțul ei, fiindcă zvonurile începuseră să circule, cântăreața a dat declarații că nu-i nimic serios.Și totuși era și foc și fum.

Totul a pornit de la Anda Adam care a făcut o declarație în care spunea că între ea și soțul ei lucrurile s-au cam răcit. De pe la începutul anului, zvonurile despre un posibil divorț între Anda Adam și soțul ei, Sorin Niculescu, au luat amploare. Apoi, Anda Adam a scaldat-o cu divorțul, deși ea singură a pus subiectul pe tapet inițial. Nebuloasa a existat până ieri.

În weekendul trecut a apărut, însă, o fotografie cu Anda și cu un bărbat care o strângea în brațe. A circulat intens pe internet și s-a aflat că partenerul este un om de afaceri din Cluj, tată a doi copii din relații diferite.

Azi, soțul Andei Adam a făcut anunțul oficial într-o emisiune tv. Anda Adam și Sorin Niculescu nu mai formează un cuplu. Confirmarea venit de la soțul Andei Adam care a recunoscut că fosta sa parteneră este o femeie liberă și că are dreptul să facă orice își dorește.

Sorin Niculescu nu e supărat pe artistă. Despărțirea s-a produs de mai mult timp. El a mai ținut să precizeze că indiferent de hotărârile pe care Anda Adam le va lua în viața ei amoroasă, el întotdeauna îi va fi alături în calitate de prieten și niciodată nu va uita momentele în care l-a ajutat.

„Orice om e liber să facă ce vrea cu viața lui. Eu unul nu o să îmi spăl rufele în public, nu am făcut-o și nu am să o fac niciodată. Nu am fost atras de atenția publicului. Nu am apărut nici când au fost subiecte frumoase sau importante în viața noastră, mai ales acum să vorbesc despre mama copilului meu. Ce contează ce probleme avem noi? Eu nu întreb pe nimeni despre familia lui!

Anda este liberă să facă ce crede ea că e mai bun pentru viața ei. Are tot dreptul și merită orice își dorește. Cred că acum este și puțin dezorientată și, oricum, trecem cu toții printr-o perioadă dificilă, dar pentru mine este un om deosebit care m-a ajutat în viață și, cândva, mi-a demonstrat că m-a iubit. Și mai presus de orice, este mama lui Eveline”, a spus Sorin Niculescu în emisiunea de la Antena Stars.