Anda Adam a fost prezentată oficial socrilor. Iubitul a copleșit-o cu cadouri

Anda Adam a fost prezentată oficial socrilor. Iubitul a copleșit-o cu cadouri
Și-au anulat logodna în decembrie, dar acum pare că astrele s-au aliniat pentru Anda Adam și iubitul ei, Joseph.

Anda Adam se poate considera o femeie cu adevărat fericită. Are o carieră de invidiat, e o afaceristă de succes, iar iubitul Joseph o adoră.

Anda Adam a fost prezentată oficial socrilor. Iubitul a copleșit-o cu cadouri

A terminat un mariaj care nu a fost tocmai ceea ce a avut nevoie în viața ei, dar acum Anda Adam s-a liniștit. Joseph, bărbatul care a cerut-o în căsătorie, ar fi în stare să-i dea și luna de pe cer, doar să o vadă fericită. De Valentine’s Day, când Joseph și-a serbat și ziua de naștere, cei doi au plecat în Elveția, la Geneva, unde cântăreața a fost prezentată oficial socrilor.

Potrivit informațiilor oferite de Click, aceștia au primit-o cu brațele deschise, iar micuța Evelyne a fost extrem de bucuroasă și s-a acomodat imediat. Dovadă stă și faptul că fetița s-a plimbat fericită pe străduțele din jurul superbei case, așa că n-ar fi o problemă pentru nimeni dacă o perioadă ar locui acolo.

Joseph i-a dăruit un inel cu un diamant în formă de lacrimă

Pentru că o adoră, Joseph s-a gândit să-i facă iubitei sale și un cadou pe măsură. Așa că i-a pus pe mână un inel cu un diamant în formă de lacrimă, în valoare de 50.000 de euro. În decembrie anul trecut, Anda și Joseph urmau să se logodească la un hotel din Poiana Brașov, unde s-au cunoscut și s-au pregătit intens pentru acest eveniment. Joseph a dat avansul, au fost închiriate 30 de camere pentru cei 70 de invitați, dar pandemia le-a dat totul peste cap și au fost obligați să anuleze totul.

„Da, din păcate am fost nevoiţi să amânăm evenimentul nostru, ar fi avut loc pe 4 decembrie. Restricţiile ne-au stricat un pic planurile, iar cel mai rău a fost că invitaţii din Franţa apucaseră să îşi cumpere bilete de avion. Noi, cu două zile înainte de plecarea lor, am aflat că nu mai putem organiza logodna.

Aşa că i-am sunat pe fiecare în parte, le-am spus că, din păcate, nu ne vom mai putea vedea. Încă nu ştiu când vom replanifica, poate la vară când nu vor mai fi atâtea restricţii. Nu a fost plăcut pentru nimeni. Logodnicul meu se ocupase de toată organizarea cu o lună înainte, a dat un avans la locaţie pentru ca totul să fie cert. Deocamdată, ne concentrăm pe ale noastre şi suntem foarte bine.”, a declarat Anda cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre