Anda Adam, cu lacrimi în ochi la „Bravo, ai stil!”. Umilită de Victor Slav și de concurentele care s-au aliat împotriva ei

Anda Adam, cu lacrimi în ochi la „Bravo, ai stil!”. Umilită de Victor Slav și de concurentele care s-au aliat împotriva ei
În ediția de joi seară a emisiunii „Bravo, ai stil!” tensiunile dintre concurente au atins cote maxime. Anda Adam a fost principala vizată și, după ce că a fost pusă la zid de mai multe concurente, artista a avut și o ținută slab pregătită.

Anda Adam ia în calcul să părăsească show-ul „Bravo, ai stil!” după ce a fost atacată de mai multe colege de platou. Acestea au criticat-o dur pe Anda, reproșându-i că mereu întârzie. Chiar și Victor Slav a pus-o la punct, dojenind-o în fața tuturor. Spre final, artista a avut lacrimi în ochi.

Deși concurentele au recunoscut că întârzierile Andei la platoul de filmare nu le afectează în mod direct, ele nu au ratat ocazia să o certe și chiar să țipe la ea. Artista a încercat să-și păstreze calmul însă le-a spus producătorilor că nu mai dorește să intre în emisiune, deoarece nu se simte dorită în acel loc.

Cel mai puternic conflict l-a avut cu Ruxi

Anda a făcut o glumă la adresa lui Ruxi, care a spus că ținuta ei e pregătită pentru o noapte de amor și, astfel, l-a rugat pe Victor Slav să meargp să-i cumpere un pachet de prezervative. Andei i s-a părut vulgară povestea prezentată de efervescenta Ruxi, așa că i-a spus că are nevoie de relaxare.

„O dă cu megarăutate, cu glumele astea proaste despre sex!”, a exclamat Ruxi. În apărarea lui Ruxi a sărit și Ioana Filimon, care a sărit pe Anda, criticând-o că a întârziat la filmări. „Nu e treaba ta”, i-a replicat Anda, Ioanei.

Ruxi a continuat cearta și i-a spus „nu mai face tu pe mama educativă”, iar Anda a găsit momentul să-i spună că s-a simțit jignită și în trecut de remarcile sale. „M-ai jignit când ai spus că Billie Eilish își permite să poarte, iar eu nu mi permit, ca și cum eu nu sunt nimic în țara asta. Eu sunt la baza creării industriei muzicale românești. Poate că nu ai fi vrut să o spui așa. Așa a sunat, iubita mea”, i-a spus Anda.

Ruxi

„Hai, mă, Anda! Lasă-mă cu ipocriziile tale. Du-te la Ploiești, la Pitești, pe unde vrei!”, a replicat Ruxi.

Victor Slav a intervenit și el în discuție și a pus paie pe foc: „Ruxi, ai spus că Anda fierbe în ea de ceva timp!”

Ruxi a continuat și a scăpat și o înjurătură. „Cred că e deja prea mult”, a fost concluzia Andei. „Vorbește cu colegii tăi de platou cu un limbaj corespunzător. Te rog frumos să ai bunul simț să ne respectăm. Eu nu am făcut altceva decât o glumă la povestea prezentată de tine astăzi”,i-a spus Anda, iar rivala ei a continuat să o îndemne să recunoască faptul că a gluma ei a fost făcută din răutate.

La testimoniale, Anda a spus că o vede pe Ruxi ca fiind o femeie vulgară.

Victor Slav a sărit și el cu gura pe Anda, reproșându-i că întârzie la filmări și că nu trimite melodia pentru defilare la timp. Degeaba s-a scuzat artista că a lucrat în studio la o nouă piesă până în zorii zilei, gestul ei a fost catalogat ca fiind unul care denotă lipsă de respect. În final, în cadrul showului s-au arătat și imagini din culise, unde Anda a încercat să le prezinte concurentelor noua ei melodie, însă a fost umilită de Ioana Filimon care i-a cerut să oprească muzica imediat.

Ioana Filimon

Anda a încheiat seara cu lacrimi în ochi.