Anda Adam, scoasă din „Bravo, ai stil!” chiar de proprii fani? Scandalul cu Maurice a pus capac

Anda Adam, scoasă din „Bravo, ai stil!” chiar de proprii fani? Scandalul cu Maurice a pus capac
În ediția de joi seară a emisiunii „Bravo, ai stil!” lucrurile au degenerat. Anda Adam a avut un schimb de replici foarte dur cu Maurice, în urma căruia artista a izbucnit în lacrimi și a anunțat că vrea să părăsească competiția.

Bravo, ai stil! o pierde pe Anda Adam? Șasele sunt foarte mari după ce s-a creat o alianță a fanilor artistei în mediul online. Martori la scandalul dintre diva și juratul Maurice Munteanu, fanii au decis să o scoată pe Anda din competiție, ca să nu mai fie umilită.

Schimbul dur de replici a pornit încă din momentul în care Anda s-a plasat în fața juraților, pentru a-i fi analizată ținuta.

„Rochia e din material ieftin, ai noroc ca la ediția asta nu jurizăm materialul”, i-a spus Maurice pe un ton arogant. Anda i-a răspuns imediat „E o rochie de 8 mii de lei, creație a unui renumit designer și e din cea mai fină mătase naturală”. Maurice a continuat să spună că materialul e ieftin și după ce Anda a insistat că e mătase și că nu poate fi considerat materialul ca fiind de proastă calitate.

Tinuta Andei a stârnit un întreg scandal

Juratul a avut și o serie de răbufniri: „Aș vrea să fii foarte atenta, cu mine nu iți merge, nu sunt concurentă!”, luând astfel partea taberei din platou care o critică pe Anda la fiecare ediție. După ce Anda a cerut să i se explice de ce are atitudinea aceasta vizavi de ea, Maurice a început să țipe că nu e lăsat să vorbească, că i se răstălmăcesc cuvintele, culimând cu un tipăt către Ilinca Vandici: „Ilinca, eu nu mai vorbesc din acest moment!”

Anda s-a plâns și în platou, și la testimoniale, că  „Mă jurizează pentru formele corpului meu, nu pentru ținute. Nu mai vreau (n. la Bravo, ai stil!). Nu permit nimănui să mă jignească, nici măcar vreunui jurat!”. a spus Anda Adam.

Anterior acestui moment tensionat, Nicoleta Dragne a luat-o și ea în balon pe artistă.

Nicoleta Dragne: „Mie mi se pare de bun simt să știm să vorbim corect gramatical limba materna…’

Anda Adam: „Dai de înțeles că eu nu stiu să vorbesc corect românește…”

Nicoleta Dragne: „Lasă vrăjeală, data viitoare învață să spui „pe care” și nu o să iți mai zică nimeni nimic.”

Alianța fanilor Andei Adam o vor afară din competiția umilinței

Fiind un pionier al muzicii moderne românești, Anda Adam se bucură de susținerea multor fani. Momentul difuzat aseară le-a pus capac multora dintre aceștia și au decis să militeze către ieșirea ei din competiție, pentru a nu mai fi umilită. Mulți i-au comentat Andei că nu o vor mai vota tocmai pentru a ieși din „Bravo, ai stil!”.

Iată cele mai apreciate comentarii din mediul online:

„Maurice chiar jigneste efectiv si cand realizeaza ca interlocutorul intelege, incepe sa se scuze si sa isi motiveze punctul de vedere intr un mod cizelat. Mie chiar mi a placut de Anda, imi place ce face ea in materie de tinute si da, pot trece peste faptul ca nu vorbeste 100% corect gramatical. Suntem oameni, fiecare dintre noi greseste si cred ca putina toleranta e de dorit. De multe ori Maurice s a luat de corpul Andei zicandu i ba ca e prea scunda, ba ca are picioarele scurte, ba ca e prea blonda si tot el apare si spune ca nu e nimic rau in asta si ca Anda rastalmaceste cuvintele. Nu, Anda nu e la fel de proasta ca alte concurente, de aia este vazuta ca ‘oaia neagra’.”
„Bravo Anda! Nu are rost sa stai în emisiune cu **** Ruxi, Ioana și Nicoleta. Cine sunt ele de fapt? Ce vedete sunt? Ce au făcut ele ca nu am auzit de numele lor pana acuma?”
„Anda draga,ai perfecta dreptate! Nu mai sta acolo, te jignesc prea mult. Nu e de tine circul asta. Tu ești cunoscuta, nu trebuie sa mergi la o emisiune de genul acesta. E prea mult deja”.
Totodată, există și tabăra care îl susține pe Maurice Munteanu. Există fani ai emisiunii care susțin că Anda exagerează și că a vrut să fie tratată diferit doar pentru că e vedetă.