Anda Adam și Victor Slav și-au făcut reproșuri despre relația lor! Pare că iubirea nu s-a stins

Anda Adam și Victor Slav și-au făcut reproșuri despre relația lor! Pare că iubirea nu s-a stins
Ediția de joi seară a emisiunii „Bravo, ai stil!” a fost interesantă din multe puncte de vedere. Fanii au stat cu gura căscată în fața ecranelor în timp ce Anda și Victor și-au adus reproșuri. În această seară va fi o nouă ediție.

Anda Adam nu ratează nicio ocazie să spună în platoul emisiunii de la Kanal D cât de răsfățată și iubită este de logodnicul ei, iar Victor Slav ascultă cu interes declarațiile artistei.

În ediția de joi seară, Anda a spus că și-a pregătit ținuta pentru o vizită la piață, de unde vrea să cumpere legume pentru a le pune la murat. Victor a comentat că nu își amintește ca vreodată Anda să fi pus murături, însă ea a completat imediat: „Da, dar știi cât de mult îmi place conopida!”.

Victor s-a uitat lung și a spus că nu mai ține minte, moment în care Anda s-a îmbufnat, iar colegii din platou au început să facă glume pe această temă. „Hai, mai, Victor! Chiar nu îți mai amintești?”, a spus artista.

După un timp, a venit rândul lui Victor să-i facă divei reproșuri, bazate pe memorie scurtă. Anda a spus că e fericită că a primit aprecieri din partea juriului pentru ținuta sa și că simte că a ieșit soarele și pe strada ei. „Sper să țină Victor soarele cât mai mult pe strada mea!”, a spus Anda, făcând referire la perioada în care fostul iubit prezenta rubrica meteo, la Pro TV.

După ce au mai defilat câteva concurente, Slav a adus în discuție declarația Andei. I-a spus pe ton de reproș că el nu mai prezintă meteo de foarte mulți ani, însă ea s-a scuzat spunând că în ochii publicului mereu o să fie cunoscut ca băiatul de la meteo.

Anda Adam s-a logodit

Omul de afaceri Yosif Eudor Mohaci i-a furat inima Andei Adam și a convins-o să se căsătorească cu el. Mohaci a cerut-o de soție într-un mod absolut uluitor, într-un decor de poveste în Turcia, la Cappadocia.

Anda a purtat o rochie roșie, cu trenă, atunci când a primit inelul cu diamant. În jurul lor pluteau baloane cu aer cald, iar unii oameni le-au făcut cu mâna din înaltul cerului.

În cadrul emisiunii, Anda a lăsat lumea cu gura căscată: „Inelul l-am lăsat acasă, că e prea scump și mi-a fost frică să-l iau la filmări. Este în seif!”.

Artista a mai spus că pe lângă inel a mai primit și o poșetă extrem de scumpă din partea iubitului ei.

Logodnicul Andei Adam a mai fost căsătorit și are un copil

Yosif Eudor Mohaci, iubitul Andei Adam, este din Arad, dar a locuit și în Elveţia şi în Franţa. Bărbatul a mai fost căsătorit și are o fetiță, în vârstă de 5 ani, cu fosta soție.