Andra este îngrijorată. Focar de COVID printre interpreți de muzică populară

Andra este îngrijorată. Focar de COVID printre interpreți de muzică populară
Fratele și cumnata Andrei Măruță s-au îmbolnăvit de COVID-19. Săndel și Aurora Mihai sunt ultimii veniți pe lista artiștilor care s-au infectat după ce au participat la filmările pentru Revelion.

Fratele și cumnata Andrei Măruță s-au îmbolnăvit de coronavirus. Săndel și Aurora Mihai s-au infectat după ce au participat la filmările pentru Revelion. Lista artiștilor confirmați pozitiv cu noul coronavirus, după ce au participat la filmările pentru Revelion la mai multe televiziuni din România, crește pe zi ce trece, scrie starpopular.ro.

Săndel și Aurora Mihai s-au infectat după ce au participat la filmările pentru Revelion. Foto: starpopular.ro

Focar de COVID printre interpreți de muzică populară

Noii veniți în ”lotul” bolnavilor de COVID-19 sunt fratele și cumnata Andrei Măruță. Soții au fost prezenți într-un platou de televiziune alături de mai mulți cântăreți de muzică populară care ulterior au prezentat simptome specifice coronavirusului.

În cazul fratelui Andrei și a soției acestuia, simptomele au fost unele foarte ușoare, chiar dacă testul le-a arătat că sunt pozitivi, arată starpopular.ro.

”Ne simțim bine, mie mi-a dispărut mirosul și gustul. Alte simptome nu am avut, nici febră, absolut nimic. În schimb, Săndel a făcut puțină temperatură. În București l-am luat, nu pot să zic că de la fimări, că noi am fost și pe la mall, la shopping”, a declarat Aurora Mihai pentru sursa citată. Artiștii au povestit că s-au testat imediat după ce au avut primele simptome și după ce au aflat că au COVID-19, s-au izolat de familie, inclusiv de băiețelul lor.

”Pentru noi a fost puțin șocant, nu pentru mine cât pentru Săndel, pentru că are astm bronșic și tot ne-am ferit, am auzit și avertizările. Noi n-am fost la socrii, la părinții noștri, nu ne-am vizitat aproape tot anul. Foarte rar s-a întâmplat, și de la distanță, protejați, și uite că am luat virusul la București”, a mai explicat cumnata Andrei.

Focar de COVID printre interpreți de muzică populară

Ce artiști s-au mai îmbolnăvit de noul coronavirus?

Maria Ghinea, Steliana Sima, Marian Haiducu, Nicu Paleru sunt doar câțiva dintre cei care au participat anul acesta la filmările pentru Revelion, la mai multe televiziuni, și au fost confirmați cu noul coronavirus.

S-au izolat și speră că totul va fi bine. Maria Ghinea nu știe sigur de unde a contactat virusul. A fost în preajma a zeci de artiști, la filmări, iar cei cu care a intrat în contact direct, sunt deja izolați la domiciliu.

„Eu m-am simțit rău, m-am dus și mi-am făcut un test la Ploiești, care a ieșit negativ. Am mers la filmări, am filmat și Crăciunul și Ajunul, la Favorit. Eu nu știu cum evoluează virusul, am înțeles că între 5 și 8 zile, nu pot să-mi dau seama. Am fost la multe filmări, nu pot să condamn că am luat de undeva, a fost nenorocul meu și mulțumesc lui Dumnezeu că scap. Eu le-am spus celor de la DSP cu cine am fost în perioada asta, colega mea Ileana Lăceanu este izolată, dar și Ilie Dura”, a declarat artista pentru Star Popular.


Miracolul s a produs! Oana Zăvoranu chiar place pe cineva și o spune tot pe șleau