Andra, Măruță și Eva, infectați cu Covid. De unde l-au luat!

Andra, Măruță și Eva, infectați cu Covid. De unde l-au luat!
Andra și Cătălin Măruță au scris o rețea de socializare că au fost confirmați pozitiv cu Covid. Eva e și ea infectată. Băiețelul, David, se ține tare, e negativ. Cum au pățit-o și ce vor face în perioada următoare?

Soții Măruță și copiii lor au fost izolați la domiciliu. Sunt în carantină două săptămâni, așa cum prevăd regulile.

De unde s-a căpătuit familia Măruță cu coronavirus? Niciodată nu se știe cu siguranță de unde, însă se ajunge la o concluzie prin excludere. De exemplu, Andra și Măruță, împreună cu copiii lor și-au permis să se avânte prin București ca orice om obișnuit.

Așa că, weekendul trecut, când au ieșit din casă nu s-au mai urcat în una din mașinile lor scumpe, ci au ales să meargă la plimbare cu metroul.

Ceva teribil s-a întâmplat cu familia Măruță. Inclusiv copiii sunt implicați

Andra cu Eva și David, intrând în stația de metrou, weekendul trecut

„Am mers foarte mult și pe jos”, a mărturisit Andra despre „excursia” lor urbană.

Cătălin Măruța și Andra au dus copiii în parc. În timp ce fiica lor nu prea a avut chef de mișcare și s-a cerut să stea pe bancă și să primească „o gogoșică cu ciocolată”, Andra a dat dovadă de mult curaj. Vedeta s-a dat pe trotineta electrică, alături de fiul ei.

După ce au luat masa la terasa unui local de fițe, cei patru Măruță s-au întors acasă. Au coborât în subsol la metrou, la Piața Romană, iar copiii au fost din nou încântați de plimbarea cu „trenul” prin tunel.

După cinci zile de la această escapadă prin mulțime, deși toți membrii familiei au purtat mască, au apărut primele simptome ale infecției cu coronavirus.

Ce face Măruță cu emisiunea după ce a fost diagnosticat cu Covid

Andra a postat pe contul ei de Instagram câteva fotografii cu ea și cu micuța Eva. A scris și câteva cuvinte despre starea lor. Par optimiste.

„Familia cu mine? ✅ Jocuri multe? ✅ Acadele? ✅ Filme online? ✅ Am tot ce îmi trebuie pentru o izolare cu multă relaxare! Aveți grijă de voi, dragii mei! Sănătate multă! ❤️🤗”, a scris Andra pe Instagram.

Și Cătălin Măruță și-a anunțat fanii despre perioada prin care trece, dar s-a referit și la ce se va întâmpla cu emisiunea lui de la Pro TV pe parcursul celor 14 zile de carantină.

Ce vreme frumoasă, numai bună de vacanță, mai ales că săptămâna viitoare este și vacanța copiilor. Asta este, chiar o să avem o vacanță împreună, în perioada asta vrând, nevrând.

Să știți că o să fim și la emisiune, chiar dacă noi va trebui să stăm 14 zile acasă, nu este nicio problemă, emisiunea La Măruță continuă, așa că eu și echipa mea cu siguranță vom găsi cele mai inedite momente și cele mai inedite lucruri pentru a face ca show-ul să meargă mai departe.

Tot ce putem să vă spunem este că ne simțim bine. Vă mulțumim pentru mesaje, pentru gânduri și aveți grijă de voi: sănătatea pe primul loc. O să vă mai țin la curent cu perioada asta”.

Război pe bani. Anamaria Prodan amenință clanul Becali: „Arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”

Recomandarile noastre