Război pe bani. Anamaria Prodan amenință clanul Becali: „Arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”

Război pe bani. Anamaria Prodan amenință clanul Becali: „Arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”
Continuă scandalul dintre marii impresari din lumea fotbalului pentru transferul lui Dennis Man la echipa Parma. În joc sunt milioane de euro, deci s-a încins tărâța rău.

Lucrurile sunt simple la prima vedere. Dar ce este în spate… vom vedea în timp.

Anamaria Prodan era impresara lui Dennis Man, aflat sub contract cu FCSB, echipa lui Gigi Becali. Susține că ea negociase transferul acestui fotbalist la Parma și urma să semneze doar contractul. Doar că s-au băgat pe fir frații Giovani și Victor Becali, verii lui Gigi. Și au perfectat ei vânzarea lui Man. Cu acordul lui Gigi Becali, bineînțeles.

Impresara a luat foc când, în America fiind, a aflat că i-au suflat de sub nas 13 milioane de euro, valoarea transferului. Și a început bălăcăreala publică.

Gigi Becali susține că a sărit-o din schemă pe Anamaria Prodan pentru că el nu va mai face afaceri cu femeile. A venit și replica Prodancei, apoi a soțului ei Laurențiu Reghecampf.

Anamaria Prodan despre Gigi Becali: „Creier cu probleme”

Anamaria Prodan amenință.

„Omul (n.r. – Gigi Becali) este cazul perfect de studiu la facultate de medicină, creier cu probleme! Acești indivizi dubioși și murdari de tot ce e urât pe pământ, Gigi și Giovanni, dacă trăiam într-o societate normală, nu existau. Nimeni nu îi băga în seamă! Transferul lui Man la Parma este al meu 100%. Că există așa specimene în România s-au mirat și cei de la Parma.

Dar când ai așa un patron-circ în România nu ai ce să faci. Trebuie să faci orice să îți vezi interesul. Au sunat ca doi șobolănei disperați să facă rost de numărul patronului Parmei să se milogească pentru încă un milion în plus. Eu nu mă milogesc. Eu cer oficial. Eu am cerut 13 milioane plus 2 milioane bonusuri. Ei amândoi au scos 11 în rate cu bonusuri care nu se pot atinge în 4 ani, acești negociatori mari. Să își vadă de minciunile lui, de Dumnezeu, ca să nu mă apuc eu să vorbesc.

Știe el ce se întâmplă dacă vorbesc eu. Să își vadă amândoi de bătrânețe liniștiți pe acasă! Atât mai spun eu. Și ei amândoi știu. Ciocul mic și joc de glezne frumos și să își numere banii pe care eu i-am adus în toți anii ăștia la Steaua. În rest, pace și liniște. Dar să nu miște prea tare să mă deranjeze că arunc foc pe nări și sar amândoi din bocanci”, a declarat Anamaria Prodan pentru Prosport.

Gigi Becali: „ Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi”

Gigi Becali nu a întârziat cu replica. A punctat ce s-a întâmplat acum, dar a răscolit și trecutul comun avut cu Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf. Tot pentru Prosport, el a declarat:

„Văd că Anamaria nu se potolește și începe cu jigniri urâte, dar observ că o dă și în amenințări. Însă, dacă cineva vrea să vorbească cu mine, atunci ăla să fie Laurențiu Reghecampf, nu femeile care fac parada modei pe stradă și prin ziare. Eu nu o să mai stau să mă cert cu femeile, că nu am înnebunit.

Am tăcut destul când Reghe era antrenor la noi, iar noi ajunsesem râsul României pe la echipă din cauza Aneimaria Prodan. Știe ea ce circ ieșea prin cantonamente, când le zăpacea de cap pe soțiile fotbaliștilor de la noi de la echipă să semneze bărbații lor cu ea ca impresar. Se văitau nevestele pe la bărbații lor că nu scapă de ea. A uitat cum se ruga de unul și de altul să semneze cu ea când era Reghe antrenor? Sau a uitat ce voia să facă atunci când erau Giovanni cu Victor în pușcărie?

Lui Reghe nu îi este rușine așa un pic de mine să o lase să vorbească în așa fel de Gigi Becali? Cum poate să folosească cuvintele alea la adresa mea sau a lui Giovanni? Dar e vina mea, că doar eu am lăsat-o să stea prin preajma mea ca să îi dau și ei valoare, dar gata, totul are o limită. Nu mai sunt «Patroane»? Nu mai sunt eu «Gigi, familia mea»? Păi, ea se ridică vreodată la valoarea lui Giovanni ca impresar? A fost ea vreodată în viața ei impresar de talia lui Giovanni? Să înceteze cu amenințările, iar eu vă spun sincer că nu o să mă mai vedeți să îi dau răspuns la atacul unei femei”.

Reghecampf: „Mi-aș fi dorit să clarifice cu mine, dacă avea anumite probleme”

Ratarea titlului a provocat o nouă schimbare pe banca tehnica a echipei de fotbal Steaua. Gigi Becali l-a dat afara pe antrenorul Mihai Stoichita si l-a numit „principal” pe Laurentiu Reghecampf (36 de ani)._ marti 22 Mai 2012.

Laurențiu Reghecampf a avut o intervenție la emisiunea „Minutul 91”, de la TV Telekom Sport. A fost mult mai ponderat decât soția lui. Așa că e posibil ca Dumitru Dragomir să aibă dreptate când spune că nu va trece mult timp și Gigi Becali se va împăca cu Anamaria și Reghe.

Acum trebuie să răspund, ca să nu creadă oamenii că e totul cum crede Gigi. Nu o voi face pe același ton, eu îl respect în continuare. Nu am cum să mă schimb de la o zi la alta. Are respectul meu, am făcut foarte lucruri împreună. Eu nu mi-am dorit să ajungă chestia asta la voi. Am dat un mesaj, am încercat să îl sun și să îi spun anumite lucruri, pe care consider că pot să i le spun, în calitate de prieten. Da, e adevărat, i-am zis că nu e corect ce s-a întâmplat. Eu mi-aș fi dorit să clarifice cu mine, dacă avea anumite probleme. Sunt lucruri care puteau fi discutate între doi bărbați, fără să apară la TV”.

Gigi Becali a căzut în păcatul „banii sunt ochiul dracului”. Pentru ce sumă s-a bălăcărit cu Anamaria Prodan

Recomandarile noastre