De ce s-au întâlnit Reghe și Gigi Becali

De ce s-au întâlnit Reghe și Gigi Becali
Ultima întâlnire dintre Laurențiu Reghecampf și Gigi Becali a stârnit numeroase controverse. Cei doi și-au petrecut timpul împreună la sediul finanțatorului FCSB, situat în clădirea din Aleea Alexandru.

După ce Laurențiu Reghecampf a fost văzut la „Palatul” lui Gigi Becali, au apărut speculațiile. Cei doi au petrecut ore bune împreună, dând de înțeles că pun la cale o viitoare colaborare. Anamaria Prodan Reghecampf a dezvăluit scopul întâlnirii.

De ce s-au întâlnit Reghecampf și Gigi Becali

Pe internet și prin presă circulă de ceva vreme zvonuri cum că Reghecampf ar putea reveni la FCSB. Se pare că acestea au fost demontate, întâlnirea dintre Reghe și latifundiarul din Pipera fiind una amicală. Revenirea lui Reghecampf la FCSB nu este posibilă în acest moment.

Ratarea titlului a provocat o nouă schimbare pe banca tehnica a echipei de fotbal Steaua. Gigi Becali l-a dat afara pe antrenorul Mihai Stoichita si l-a numit „principal” pe Laurentiu Reghecampf (36 de ani)._ marti 22 Mai 2012.

„Suntem prieteni. De familie. Când venim în țară, trecem mereu să-l vedem pe Gigi. Să-l salutăm. Ce e așa greu de înțeles? Mereu, de ani buni, lumea tot face speculații. Suntem ca o familie și este firesc să ne vedem și să ne salutăm”, a spus Anamaria Prodan, pentru digisport.ro.

De asemenea, a mai declarat că Reghe va lua o decizie cu privire la semnarea unei echipe după ce va reveni în țară. Momentan, familia Reghecampf se află în vacanță, în casa lor din Statele Unite ale Americii.

Copiii familiei Reghecampf

Rebecca, fiica cea mare a impresarei a studiat moda New York şi s-a mutat la Milano, ca să studieze designul. Rebecca s-a numărat printre modelele care au făcut parte din show-ul lui Cătălin Botezatu de la Paris, dar și din alte locații.

Vara trecută, Anamaria Prodan a devenit membru în consiliul de administrație de la FC Hermannstadt, dar s-a implicat financiar la formația din Sibiu. Rebecca Dumitrescu Prodan a devenit numărul 1 în conducerea clubului, așa cum a anunțat mama sa: „Este cea mai tânără conducătoare din Liga 1, la 21 de ani”. 

La majorat, Rebecca a primit cadou de la mama sa o mașină de lux. Cu același cadou de majorat s-a ales și Luca, fiul cel mare al lui Reghecampf, care, vara  ce a trecut, a primit o Toyota. Acesta locuiește cu mama sa, în Germania.

Choux aperitiv cu cremă de brânză și somon afumat

Recomandarile noastre