Andreea Antonescu a dat vestea mult așteptată. Moș Crăciun a venit mai repede la prietena Andreei Bălan. I s-a împlinit dorința Siennei

Andreea Antonescu a dat vestea mult așteptată. Moș Crăciun a venit mai repede la prietena Andreei Bălan. I s-a împlinit dorința Siennei
Andreea Antonescu e în culmea fericirii și le-a dat fanilor vestea mult așteptată. Cea de-a doua minune a ei a venit pe lume.

„Acum 11 ani am înțeles ce înseamnă să ai parte de un miracol în viață… @sienna_spak. Plină de emoții și cu o bucurie de nedescris vreau să vă anunț că astăzi am născut o fetiță perfect sănătoasă și îl trăiesc pe cel de-al doilea. Mă simt binecuvântată, recunoscătoare, împlinită și fericită!”, au fost cuvintele Andreei pe contul de socializare.

Moș Nicolae i-a adus în dar căruciorul pentru bebelușă

Dar și Moș Nicolae a fost darnic cu Andreea Antonescu. I-a adus în dar căruciorul pentru bebelușă, dotat după ultimele standarde. În plus, are și o pereche de mănuși pentru ca mâinile mămicii să fie mereu calde. Vedeta a postat pe contul său de socializare o fotografie în care apare extrem de fericită.

Mă gândesc că Doamne-Doamne i-a ascultat rugăciunile și i s-a împlinit dorința

Din prima căsătorie cu Traian Spark, Andreea mai are o fetiță, pe minunata Sienna. Cu ceva timp în urmă, artista a povestit că atunci când a aflat că e însărcinată, fetița și-a dorit enorm ca bebe să fie o surioară. Și iată că Dumnezeu i-a ascultat rugăciunea.

„Coconuca mea iubită și frumoasă, după cum îmi place să îi zic. Sper să nu se uite la story-ul acesta, pentru că ea este deja o domnișoară, ați văzut-o și voi. A fost foarte încântată, foarte bucuroasă. Ea s-a rugat la Doamne-Doamne să îi dea o surioară. A zis că își dorește foarte mult o surioară, o fetiță, n-ar vrea un frățior.

Mă gândesc că Doamne-Doamne i-a ascultat rugăciunile și i s-a împlinit dorința. Are de gând să stea să o îmbrace, să o moțeze”, a precizat Andreea Antonescu. Andreea trăiește o poveste de dragoste cu jurnalistul Victor Vrânceanu. Cei doi sunt de un an împreună, dar au făcut publică relația atunci când vedeta a anunțat că e însărcinată.

Recomandarile noastre