Andreea Bălan are probleme acasă. A fost nevoită să împodobească bradul de patru ori. „Ești nerecunoscătoare!”

Andreea Bălan are probleme acasă. A fost nevoită să împodobească bradul de patru ori. „Ești nerecunoscătoare!”
Andreea Bălan și fetițele au decis să împodobească bradul cu cu trei săptămâni în urmă. De atunci a avut numai probleme.

Îndrăgita Andreea Bălan s-a săturat de câte ori a împodobit bradul de Crăciun. Cine i-a stricat munca a fost avertizat.

Andreea Bălan și-a împodobit bradul de patru ori până acum. Cineva îi face zile fripte

Bradul de Crăciun e una dintre marile bucurii ale Andreei Bălan, dar anul acesta totul s-a transformat într-un haos. Până acum, artista spune că l-a împodobit de patru ori și ultima dată cu doar câteva ore în urmă. Motivul? Simpatica ei pisică, Steluța, are o deosebită plăcere să se cațere în pom și să dea globurile jos. Deși o iubește enorm, de această dată cântăreața i-a dat felinei un ultim avertisment.

„Opera Steluței. Priviți cum arată”

„Uitați ce a mai făcut Steluța. Opera ei, priviți cum arată. Priviți globulețe. Sparte. Priviți steluțele. Reni dărâmați. Steluțo, dacă mai strici bradul, te dau lui Jack, ai înțeles? Fii cuminte, Steluțo, că te-am luat de pe stradă. Nu te interesează ce spun, așa-i? Ai casă, masă, ai de toate și ești nerecunoscătoare”, a certat-o Andreea pe adorabila pisică.

Ce-și doresc fetițele să le aducă Moș Crăciun

În ceea ce privește cadourile de la Moș Crăciun, micuța Clara a spus că vrea mulți „bebei de jucărie”, spre disperarea mamei care încearcă să o convingă că mai are acasă vreo 20. Ella însă i-a dat un răspuns Andreei care a lăsat-o fără cuvinte. “Tot ce e frumos din lume să fie doar al meu”, a fost răspunsul fetiței.

Andreea, cu Moșul în brațe în Dubai

Și Andreea și fetele s-au întâlnit cu Moșul cu câteva zile în urmă când erau în Dubai, înainte ca acesta să le aducă cadourile și spune că va primi tot ceea ce-și dorește pentru că a fost cuminte. ,,L-am găsit pe Moșu’ la relaxare, în vacanță, înainte sa ne aducă darurile și mi-a spus că voi primi tot ce îmi doresc, deoarece am am fost foarte cuminte și iubitoare. Și pe lângă asta, mi-a mai spus și trei glume de m-am prăpădit de râs”, a spus Andreea Bălan în dreptul fotografiilor postate pe rețelele de socializare.

Sursă foto: instagram

Recomandarile noastre