Simona Ionescu / Redactor Șef

Andreea Bălan vrea să devină om de afaceri. Iată ce urmează să facă în 2022

Andreea Bălan vrea să devină om de afaceri. Iată ce urmează să facă în 2022
Surprize pentru fanii Andreei Bălan. Vedeta a anunțat că anul care vine nu va mai face doar muzică.

Andreea Bălan duce o viață pe care mulți și-ar dori-o, iar anul viitor are o surpriză pentru toți cei care o iubesc.

Andreea Bălan e pe cai mari. Ce urmează să facă în 2022

E una dintre cele mai apreciate și iubite cântărețe din România, iar Andreea Bălan face orice îi stă în putință ca să nu-și dezamăgească fanii. Blonda va intra cu dreptul în 2022 și a anunțat că a venit momentul să devină și femeie de afaceri.

Chiar dacă totul rămâne secret momentan, cântăreața a dezvăluit că este vorba despre câteva produse pe care vrea să le lanseze și e convinsă că lucrurile vor merge așa cum trebuie.

“Vreau să încep două business-uri cu niște produse, să le lansez, așa că știu foarte bine ce o să fac”, a declarat artista.

De Moș Nicolae a lansat noua versiune a melodiei Moșule, ce tânăr ești

Cu puțin timp în urmă, chiar de Moș Nicolae, vedeta le-a adus o mare bucurie fanilor săi, prin lansarea unei noi versiuni a celebrei melodii „Moșule, ce tânăr ești”. Andreea Bălan și Andreea Antonescu au ales de data asta să colaboreze cu un tânăr talent din Republica Moldova, Iuliana Beregoi. Melodia a fost extrem de apreciată și a primit într-o singură zi nu mai puțin de 200.000 de vizualizări.

Vacanță de vis în Dubai

Recent, Andreea a spus că e momentul și de puțină relaxare așa că și-a luat fetițele dar și pe mama și au dat o fugă în Dubai. Micuțele au fost în culmea fericirii de tot ce au văzut, iar Andreea nu a ratat momentul și a postat multe fotografii pe contul său de socializare.

“Și vacanțele mi le-am planificat pentru anul 2022. Fetițele mele deja s-au obișnuit cu vacantele. Le-am obișnuit și pe ele așa. Le-a plăcut foarte mult parcurile, personajele din desene, totul. Mergem cu o sacoșă de medicamente la noi oriunde ne-am duce”, a povestit vedeta.

Sursă foto: instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre