Andreea Bălan, escapadă pe yacht. Cum și-a făcut poze în oglindă cu iubitul

Andreea Bălan, escapadă pe yacht. Cum și-a făcut poze în oglindă cu iubitul
Andreea Bălan și-a lăsat fetițele în grija tatălui, iar ea a fugit la mare pentru o nouă escapadă în compania noului ei iubit.  

Actorul George Burcea s-a bucurat de fetițele sale, cu care a petrecut întreg week-end-ul. A fost așa de ocupat să se joace cu păpușile încât nu a ajuns să pună nici măcar o fotografie pe internet.

Nu la fel stau lucrurile în cazul viitoarei foste soții. Andreea Bălan s-a distrat pe cinste cu Tiberiu Argint, directorul de la Bang & Olufsen. Cei doi au avut la dispoziție un yacht, cu care au făcut plimbări romantice, pe zi și al asfințit. „Fii un căutător de magie în fiecare zi”, a scris tânărul pe contul său de Instagram.


Mihai Gâdea a testat-o pe Gabriela Cristea pentru o emisiune la Antene. Se negociază la sânge

Ce mamă de bătaie și-a luat Mirela Vaida din cauza Vulpiței și a lui Viorel!


Andreea Bălan i-a ținut isonul în rimele unui fragment dintr-o piesă: „Visăm cu toții să ajungem la nori / Dar ne-atașăm de-atâtea lucruri / Uităm că viața are alte culori / Dac-o citești și printre rânduri”. Tot ea a mai notat și asta: „Călătoritul te lasă fără cuvinte și ulterior te transformă în povestitor. Sunt căpitanul sufletului meu”.

Cei doi s-au fotografiat în oglindă

Escapada are loc după ce în urmă cu o săptămână Andreea a muncit din greu la videoclipul noii sale piese pe care o va lansa în curând, după cum anunță pe rețelele sociale. În urmă cu aproape patru săptămâni, Andreea Bălan a fost fotografiată prima dată în compania lui Tiberiu Argint, fratele celebrei prezentatoare de la TVR, la o petrecere din Vama Veche. Nimeni nu se aștepta ca lucrurile să se așeze atât de repede în viața cântăreței după despărțirea de actorul cu care a făcut doi copii.

Andreea Băla și Tiberiu argint s-au fotografiuat în oglindă. „Atenție la babord” a scris tânărul în dreptul unei fotografii în care indică, cu mâna spre Andreea Bălan. În replică, ea a postat o imagine cu mesajul „Atenție la tribord”.

”Ultimul an a fost pentru mine un rollercoaster emoțional. În care am trecut de la normalitate la agonie, apoi la extaz și apoi iar la agonie”, a spus Andreea Bălan într-un interviu.

După ce bărbatul a părăsit domiciliul conjugal, cântăreața blondă trebuie să le explice fiicelor ei, Ella și Clara, de ce tata nu mai dă pe acasă și de ce ele îl pot vizita doar în anumite zile. Separarea dintre cei doi a început dinainte de finalul anului. Un apropiat al cuplului a povestit că, în primăvară, Burcea începuse să îi vorbească foarte urât Andreei, chiar dacă de față erau copiii, soacra, bona.

Asta după ce în luna decembrie a lipsit de acasă cu nopțile, fără să dea niciun semn și fără să explice unde e. Apoi, în data de 21 februarie, actorul George Burcea a fost oprit de Poliția Rutieră în timp ce conducea drogat cu cocaină, pe o stradă din Voluntari.

Sursa foto: Instagram