Andreea Bălan face dezvăluiri complete. Lacrimi pentru fetițele sale

Andreea Bălan face dezvăluiri complete. Lacrimi pentru fetițele sale
Andreea Bălan rupe tăcerea. Vedeta povestește cât de mult au ajuns să sufere, ea și fiicele ei, din cauza divorțului care se va realiza în curând. Cele trei trăiesc o adevărată dramă.

Despărțirea dintre actorul George Burcea și cântăreața Andreea Bălan a devenit publică în urmă cu câteva luni, iar acum cei doi urmează să semneze actele de divorț. Un mare secret a fost păstrat până acum. Doar cei foarte apropiați cuplului știau că relația dintre aceștia, de fapt, se răcise de mai mult timp.

Potrivit Andreei Bălan, totul s-a declanșat după ce Burcea a început să nu mai vină nopțile acasă. ea rămânea cu fetițele și îl aștepta toată noaptea să se întoarcă, în timp ce bărbatul susținea că ar fi ”la prieteni”.

”Mai pleca la prieteni, dar destul de rar. Numai că, în decembrie, pleca și venea spre dimineață și era destul de rece. În tot acest context, eu făceam noapte albă cu fetele, deoarece se trezeau pe rând să pape lapte și pendulam între camerele în care dormeau. Noaptea, era nevoie să fim amândoi și ne făcuserăm un program anume.

Fiecare dormea cu una dintre fetițe, având în vedere că ambele se trezeau să bea lapte, Clara de trei-patru ori, chiar”, a mărturisit Andreea Bălan într-un interviu acordat pentru Viva.

Odată cu separarea, vedeta a trebuit să gestioneze și modul în care să le explice celor două fetițe minore ale cuplului, lipsa tatălui. Le-a spus  că ”tati lucrează și că vine sâmbătă”, mai arată sursa citată. Clara, mezina, nu vorbește încă, iar Ella, fiica cea mare, e și ea micuță și nu poate înțelege ce înseamnă că părinții s-au despărțit.

”Cel mai greu îmi este, și chiar îmi dau lacrimile, atunci când Ella îmi spune că îi este dor de el sau când îmi spune că își dorește să vină să o vadă măcar puțin și că, ulterior, poate pleca înapoi la muncă”, a mai spus Andreea Bălan în același interviu. Artista susține că este teribil de afectată de ideea ca cei doi copiiii ai săi sunt lipsiți de prezența tatălui.

”Mi se rupe sufletul în două, deoarece știu că ele nu vor avea o familie normală, cu mami și tati în casă, și știu că eu trebuie să compensez cum pot lipsurile acestea emoționale. Ambele vor resimți lipsa lui, dar diferit”, a mai spus Andreea Bălan.

Sursa foto: Instagram / Andreea Bălan