Andreea Bălan îi trântește lui George Burcea o replică de zile mari. Actorul a amenințat că apelează la Poliție

Andreea Bălan îi trântește lui George Burcea o replică de zile mari. Actorul a amenințat că apelează la Poliție
Andreea Bălan s-a trezit astăzi în centrul unui nou scandal, după ce fostul ei soț a acuzat-o că a maltratat câinele familiei.

George Burcea nu-i dă pace Andreei Bălan nicicum. Actorul a postat pe rețelele sociale mai multe poze cu câinele pe care l-au crescut împreună, atunci când formau un cuplu, arătând mai multe zone de piele afectate de dermatită ale patrupedului.

Așa cum retetesivedete.ro a dezvăluit, că labradorul prezintă urmele unei probleme de piele des întâlnită la câini (Citește mai mult AICI), Andreea Bălan i-a dat o replică fostului, subiniind exact acest aspect. Mai mult, ea explică și faptul că patrupedul nu a dus deloc o viață grea, așa cum a descris George Burcea.

Din tot acest scandal, cel mai frapant fapt este că Burcea a preferat să ia câinele din curtea Andreei Bălan, și să își supere cele două fiice, apoi să caute noi stăpâni, invocând că el stă în apartament, iar patrupedul nu ar avea suficient spațiu de desfășurare.

Dacă cele spuse de artistă în această postare se pot proba cu acte doveditoare, precum fișele medicale ale animalului de companie și proprietarul notat în acestea, George Burcea ar putea fi obligat să aducă labradorul înapoi.

George Burcea își acuză fosta soție că a maltratat câinele familiei

„Așa arată un câine îngrijit de o persoană publică”, a scris Burcea pe Instagram, atacând-o pe Andreea Bălan pentru felul în care se ocupă de labradorul care, cândva, era al lor. Câinele a rămas al Andreei, după despărțire.

Actorul susține că fosta lui soție a refuzat să îi ofere câinele în îngrijire, iar acum labradorul „se află într-o stare deplorabilă”. George Burcea a prezentat publicului poze și filmări cu rănile de pe pielea câinelui.

 

În postare, Burcea susține că și-a rugat prietenii să-l adopte pe cățel, deoarece el nu are spațiu în propriul apartament.

„Spuneți-mi, vă rog, cum vi se par vouă aceste poze și cum credeți că a fost tratat. El este așa de peste 1 an, cu reveniri scurte în ceea ce privește sănătatea lui. Acum e bine. E la doctor de o săptămână, iar mai apoi va merge la o curte mare și plină de copii.”, a scris George Burcea în mediul online, atașând poze cu rănile.