Andreea Bălan s-a dus la Oracol să-și afle viitorul. Incredibil ce i-a spus că-i lipsește!

Andreea Bălan s-a dus la Oracol să-și afle viitorul. Incredibil ce i-a spus că-i lipsește!
E bine să tragi cu ochiul spre viitor și să știi ce ți se va întâmpla. Nu degeaba clarvăzătoarele au, toate, afaceri de succes. Oracolele vor fi mereu la modă, fie măcar de dragul distracției. Dar, cine știe? Andreea Bălan a apelat la unul. A vrut și ea, să vadă, ce-i rezervă viitorul.

Andreea Bălan s-a dus la Oracol, în parc și și-a aflat viitorul. A costat un leu. Artista a fost cu adevărat impresionată, iar totul a fost filmat. A aflat și ea, am aflat și noi, tot ce are și tot ce îi lipsește în viață. Pe hârtie i-a scris că stă bine cu viața și cu norocul, dar prost cu sexul și sănătatea. S-a întâmplat în Cișmigiu. Artista nu a stat mult pe gânduri. Și-a băgat mâna în gura Oracolului, după ce a plătit taxa aferentă – un leu. A primit răspunsul printat pe o coală de hârtie. A citit cu voce tare, în fața camerei de luat vederi.

„Ai calități să fii politician sau un om specialist în economie, a citit Andreea. Da! În economie sunt specialistă, fac economie multă. Nu cheltui mai nimic. Decât când mă pun alții să cheltui. Respectiv stilista mea, sau Alex sau altcineva. În rest, ciuciu!”

„Am fost rănită de prea multe ori”

Următoarea replică nu i s-a părut prea favorabilă Andreei:  nu prea este bună! „Nu ai încredere în umanitate. Cum să interpretez lucrul ăsta? Că am fost rănită de prea multe ori și nu mă prea încred, așa, în oameni? Și asta e adevărat. Dacă nu poți satisface dorurile tale, recurgi la alcool. Nu, nu, nu! Asta nu este adevărată. Eu nu beau alcool niciodată! Nu beau energizant, nu beau alcool, nu fumez! Sunt Maica Tereza!

Încearcă să corectezi greșelile tale, altfel vor avea consecințe fatale în viitor. Înțeleg. Corectăm  greșelile, încercăm să nu le repetăm și să învățăm din ele. Atunci când se întâmplă ceva nasol, urât, trebuie să te gândești ce lecție ai de învățat din acea experiență negativă. Prețuiește satul mai puțin decât orașul. Trebuie să mă duc la bunica mea la țară mai des. Are dreptate”, a mai citit Andreea Bălan.

Apoi a continuat lectura.  „Du sentimente adânci și în dragoste” – i-a mai scris Oracolul din Cișmigiu. „Am pus la sentimente adânci de nu mai știu eu, și cu ăla, și cu ăla,  și cu care o mai fi fost. La toți am pus sentimente și până la urmă fâl, fâl, fâl, s-a evaporat, s-a dus”, a mai comentat cântăreața, cu referire inclusiv la soțul ei care și-a găsit fericirea în brațele unei alte femei.

Andreea Bălan s-a dus la Oracol

Apoi, Oracolul i-a prezentat esența: viață bună, noroc, cu carul, sănătate și sex cu țârâita.  Vedeta citea cu voce tare, până și trecătorii s-au prins. „Îmi trebuie succes la sănătate, dragoste și alte cele! Că în rest, viață și noroc am. Trebuie să fiu mai sănătoasă și să am parte de mai multă dragoste. Asta este concluzia”, a mai spus Andreea. S-a pus apoi pe o bancă să mediteze. „Meditez la sănătate, sexuț și dragoste. Sper să reglementez aceste trei aspecte ale vieții mele”, a mai declarat aceasta în ultimul său vlog.

Între timp s-a făcut seară, Andreea Bălan a fost la patinoar, iar la plecare, nu s-a abținut, și a vizitat din nou Oracolul. În mod miraculos, lucrurile stăteau altfel. „Parcă nu e la fel ca azi dimineață. S-au schimbat! A crescut dragostea și a scăzut norocul. De ce? Că nu înțeleg? (…) Deci, se schimbă lucrurile de la o oră la alta. Mulțumim. Dacă mai bag o dată poate crește și sexuțul… important e să fim sănătoși”, a concluzionat diva.

Sursa foto: YouTube

Exclusiv. Victoria și David Beckham se distrează pe muzică românească