Andreea Bălan s-a făcut ciuciulete la mare

Andreea Bălan s-a făcut ciuciulete la mare
Credeți că dacă are pauză de emisiuni, Andreea Bălan stă cuminte? Nici pomeneală. După vacanța cu fetițele și cea cu iubitul, s-a apucat să muncească. Vremea i-a dat peste cap planurile.

Andreea Bălan s-a făcut ciuciulete la mare, unde a ajuns, ieri, pentru filmarea celui mai nou videoclip al ei. Vedeta a filmat pe plajă, la o terasă, un clip în stilu-i consacrat, cu dansatori. A și postat o imagine care ne permitem să tragem cu ochiul asupra acestui nou proiect.

„În câteva zile voi lansa un nou videoclip super fresh de vară – „Ne îndrăgostim”. Melodia face parte de pe noul album „Soare după nori” care se va lansa în toamna. Abia aștept să vedeți tot ce v-am pregătit și să ascultați toate piesele frumoase pe care le-am înregistrat pentru voi”, a dezvăluit vedeta.

Andreea Bălan s-a făcut ciuciulete la mare

În timp ce filma însă, vedeta a fost luată prin surprindere de vreme. O ploaie torențială s-a abătut asupra plajei din Mamaia.

Andrea Bălan s-a udat și a rămas refugiată sub acoperișul terasei unde a și filmat noul clip. Ea a filmat ploaia incredibil de puternică ce a udat până la piele pe toată lumea.

Prima fotografie „oficială” împreună cu iubitul

De luna trecută, cumva, la un an distanță de când au fost surprinși prima dată împreună schimbând gesturi pline de tandrețe, Andreea Bălan și iubitul ei, Tiberiu Argint, au decis să nu se mai ascundă.

El a postat o fotografie emoționantă cu ei doi împreună, și i-a scris „La mulți ani, iubita mea”. Chiar dacă Tiberiu a făcut acest mare gest de asumare, Andreea nu a umplut internetul cu fotografii alături de al său iubit, deși suntem siguri că are destule.

Vedeta a explicat, recent, de ce face asta. ”Acum sunt foarte liniştită şi vreau această latură a vieţii mele să o ţin pentru mine. Toată viaţa mea a fost o carte deschisă de la 12 ani, aşa că am hotărât acum ca această parte să o ţin deocamdată pentru mine. Când va trebui să aflaţi ceva, o să vă povestesc, dar mi se pare foarte interesant să ţin pentru mine. E important să ai susținere, un sprijin”, a spus artista în urmă cu puțin timp.

Sursa foto: Instagram

Fulgy nu se potolește. A sărit calul și cu Johnny Depp, care i-a transmis un mesaj

Recomandarile noastre