Fulgy nu se potolește. A sărit calul și cu Johnny Depp, care i-a transmis un mesaj

Fulgy nu se potolește. A sărit calul și cu Johnny Depp, care i-a transmis un mesaj
Cu puțin timp în urmă, Fulgy nu a avut de lucru și a făcut o declarație uimitoare la adresa marelui actor Johnny Depp. Acesta l-a pus cu botul pe labe.

Johnny Depp n-a putut suporta ce a spus Fulgy despre el și a postat pe rețelele de socializare cel mai dur mesaj. Cum a reacționat fiul Clejanilor.

Fulgy nu se potolește. A sărit calul și cu Johnny Depp

În momentul în care Fulgy a afirmat că Johnny Depp ar fi tatăl său biologic, toată România a rămas blocată. Cuvintele fiului Clejanilor au ajuns și la urechea marelui actor, care a reacționat dur. „Fulgy, du-te naibii”, a afirmat Johnny. Părea că l-a pus pe gânduri pe tânăr, însă acesta nu a înțeles. Mai mult decât atât, Fulgy a simțit nevoia să-i răspundă în același mod „tăticului” Depp: ”Du-te naibii și tu!”.

 

Cum s-au împrietenit Clejanii cu actorul de la Hollywood

Sunt mulți cei care s-au întrebat de-a lungul timpului cum au reușit Clejanii să-i intre în grații lui Depp. Povestea a început cu mulți ani în urmă, când actorul a venit în România și i-a auzit cântând. Apoi, Clejanii au filmat alături de el în pelicula „The Man Who Cried”. Mai mult, în 2016, actorul i-a și vizitat pe Viorica și Ioniță de la Clejani.

În plus, Ioniță se laudă că a primit și un acordeon cadou de la actor „Acordeonul meu s-a spart, după ce filmasem în ploaie. Apoi, acest mare artist mi-a făcut cadou un acordeon nou, de ziua mea de naștere. După aceea, am cântat pentru Johnny la Paris. Iar el avea lacrimi în ochi atunci când soția mea a cântat pentru el un cântec tradițional țigănesc.

De asemenea, am cântat pentru el și în clubul lui, The Viper Room, care se află pe Sunset Boulevard din Hollywood. Dar am cântat și în casa lui din Los Angeles”, a povestit cu ceva timp în urmă Ioniță de la Clejani.

Sursă foto: cancan, antena 3, fanatik

Recomandarile noastre