Dialog elevat între mama lui Fulgy și fiica renegată de Ioniță de la Clejani. Axa București-Londra

Dialog elevat între mama lui Fulgy și fiica renegată de Ioniță de la Clejani. Axa București-Londra
În tot scandalul în care e implicată familia Vioricăi și a lui Ioniță de la Clejani, intervine fiica renegată a bărbatului. Ramona trăiește în afara țării și, fără ajutor din partea familiei sale celebre, își vede liniștită de viața ei. Dar nu poate sta deoparte când e jignită în public, după ce a fost amenințată, toate acestea venind din partea membrilor propriei familii.

Prin intermediul internetului și al televiziunilor cu emisiuni mondene, Viorica de la Clejani și Ramona, fiica lui Ioniță, au purtat un dialog elevat , care a făcut deliciul internauților.

Fiica renegată de Ioniță de la Clejani lansează acuzații grele pentru mama vitregă, Viorica. O acuză că nu are grijă de „fiul rătăcitor” cum ar trebui să facă o mamă. Și mai mult decât atât, o acuză că și ea ar consuma substanțe interzise. Totul a pornit după ce Ramona Manole, fiica nelegitimă a lui Ioniță de la Clejani, s-a trezit că e amenințată de Fulgy, mezinul artiștilor. A spus că atât ea, cât și fiicele sale sunt amenințate cu moartea de către Fulgy. Replica a venit pe TikTok din partea mamei tânărului.

„Era odată ca niciodată o cântăreață pe nume Lia. Ea era foarte boccie, nu știa să cânte nimic și mai era și urâtă, săraca. Ce credeți că făcea Lia? Se ducea pe la televiziuni și se plângea că o omoară Fulgy, că o amenință Fulgy. Băi, Lio, pune mâna și studiază, lasă-ne cu balivernele tale, cânți prost, sora mea”, a spus Viorica de la Clejani pe TikTok.

În fața unui asemenea afront din partea mamei vitrege, Ramona Manole nu a putut să mai tacă. „Uite ce îi arde în loc să-l ducă pe fi-su la dezintoxicare, să numai amenințe lumea. Lia măcar nu se droghează ca voi! Lia trăiește frumos, în liniște, Muzicanto… și tu ești drogată” – a scris Ramona Manole în postarea ei în care a distribuit clipul făcut de Viorica de la Clejani.

Ramona a cerut și ordin de protecție împotriva lui Fulgy

Ramona a avut o viață grea. Din cauza sărăciei ajungând să cânte și să cerșească în Londra, după cum a relatat presa, în anii trecuți. A venit însă acasă, s-a zbătut și a reușit să își facă niște piese bune și să aibă cântări. Are trei fete, cu doi bărbați, pe care le crește singură.

Bruneta a cerut un ordin de protecție față de Fulgy, după ce acesta a amenințat-o cu moartea zi și noapte. Fratele vitreg ar fi postat mesaje pe rețelele de socializare , în care le făcea o ofertă generoasă tuturor internauților, pentru a-i face rău Ramonei Manole. Motivul invocat de mezinul Clejanilor este că tânăra de 30 de ani s-ar fi folosit de numele familiei sale pentru a avea succes în muzică. Deocamdată, amenințările nu mai sunt de luat în seamă fiindcă Fulgy a fost băgat după gratii.

Sursa foto: Facebook

Ruladă de pui umplută cu multe legume și sos delicios, rețeta lui chef Nicolai Tand

Recomandarile noastre