Andreea Bănică: Gabi Bădălău a dat-o pe Claudia afară din casă. Am luat-o cu duba

Andreea Bănică: Gabi Bădălău a dat-o pe Claudia afară din casă. Am luat-o cu duba
Andreea Bănică face declarații despre scandalul momentului. ”Gabi Bădălău a dat-o pe Claudia afară din casă. Am luat-o cu duba”. Ce a mai spus artista.

Andreea Bănică face declarații explozive despre divorțul dintre Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. ”Gabi Bădălău a dat-o pe Claudia afară din casă”, a spus cântăreața. Pe Andreea Bănică și Claudia le leagă o prietenie de 20 de ani, încă de când erau amandouă în trupa Exotic. Printre altele, cântăreața a fost prezentă la procesul de divorț al celor doi, în calitate de martor. 

Pentru Antena Stars, soția lui Lucian Mitrea a vorbit despre un episod trumatizant pentru Claudia. ”Claudia era foarte slăbită. Am filmat-o pentru a avea amintiri. M-am simțit prost că făceam asta atunci. Știam că la un moment dat se poate ajunge la un astfel de proces. Plângea în hohote atunci. Nu știu cum are puterea asta”

”Gabi Bădălău a dat-o pe Claudia afară din casă. Am luat-o cu duba”

Gabi Bădălău Claudia afară din casă

De asemenea, Andreea Bănică a povestit momentul în care Bădălău ar fi dat-o afară din casă pe prietena ei. ”Exact așa mi-a zis: «Blondo, m-a dat afară din casă». I-am zis să mă lase să vin să mă adun. Mi-am sunat șoferul cu duba să merg să o iau pe Claudia. (…). Singura mea conversație cu Bădălău a fost când am luat-o pe Claudia de acolo. Am vrut să îi arăt latura cea mai frumoasă a vieții lor: copiii. Nu m-aș fi dus la TV niciodată să vorbesc”, a declarat artista. 

Bădălău nu muncea și se droga 

Gabi Bădălău Claudia afară din casă

Invitată la Realitatea TV, Claudia Pătrășcanu a povestit că fostul ei soț nu prea muncea, deși afacerea pe care o avea era dăruită de părinți. ”În momentul în care ne-am căsătorit, părinții au considerat că trebuie să îi facă o afacere. I-au făcut o afacere pe care i-au dat-o pe mână, o balastieră și ușor, ușor a început să își pună oameni competenți, care să se ocupe. El chiar nu se prezenta la job. Mai trecea doar să ridice banii”, a declarat artista, care a mai spus că Bădălău venea acasă cu sacoșe de bani, iar ea nu știa de unde provin, însă îi era teamă. 

Vizavi de acuzele privind consumarea de substanțe interzise, Claudia a fost fermă. Se pare că fostul ei soț și-ar fi traumatizat copilul, într-unul dintre episoadele în care consumase substanțe. ”Nu știu ce se întâmplă cu acea înregistrare depusă la procuratură cu copilul care vine acasă și povestește lucruri pe care nu le pot dezvălui public, pentru că e vorba despre copiii mei pe care îi iubesc cel mai mult pe lume și nu aș vrea să se audă. Deși copilul mic mi-a spus: Mami, îți voi povesti când o să cresc mare. (…) Copilul, în înregistrare, a spus cu lux de amănunte ceea ce a văzut. (…) Consider că cel mic a rămas cu o traumă”, a încheiat Claudia. 

Sursa foto: Facebook

Fundația caritabilă a ducilor de Sussex ar putea da greș. Iată ce spune un expert regal britanic

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre