Andreea Bocelli s-a născut cu stea în frunte. Iată ce semn a primit mama sa când l-a adus pe lume

Andreea Bocelli s-a născut cu stea în frunte. Iată ce semn a primit mama sa când l-a adus pe lume
Andreea Bocelli trece prin momente grele, după cea mai dragă ființă a sufletului său, Edi Aringhieri, în vârstă de 84 de ani, a plecat într-o lume mai bună.

A fost alături de fiul său toată viața și l-a susținut necondiționat. Andreea Bocelli e distrus.

Andreea Bocelli s-a născut cu stea în frunte. Ce semn a primit mama când l-a adus pe lume. Femeia eroină a plecat la ceruri

De când l-a născut, Edi Aringhieri și-a învățat copilul că nimic nu există pe pământ fără credință, de aceea Andreea Bocelli este extrem de apropiat de Dumnezeu. Vestea că mama sa a murit a venit ca un trăsnet nu doar asupra familiei, ci și asupra fanilor, care sunt alături de unul dintre cei mai mari artiști ai lumii.

Sfătuită să facă întrerupere de sarcină

Cu câțiva ani în urmă, Edi a vorbit în cadrul unui interviu despre faptul că atunci când era însărcinată cu Andreea a fost sfătuită să întrerupă sarcina, pentru că va naște un copil cu o maladie congenitală. Nu a vrut să audă de așa ceva, iar la doar 12 ani, Andreea a orbit. Dar mama a fost alături de el și era cea mai fericită atunci când își vedea fiul cântând.

La rândul său, artistul a povestit în mai multe rânduri despre câtă putere a primit de la părinții săi și cum l-au ajutat să treacă peste cea mai mare dramă din viața sa.

Porumbelul alb

Un episod cu care Edi Aringhieri a șocat lumea a fost când a afirmat că fiul său s-a născut cu stea în frunte, în zilele orașului Lajatico. Ea a rememorat că în dimineața zilei în care Andrea a venit pe lume, un porumbel alb, foarte mare, a venit la fereastră și a privit-o. A știut că este un semn de la Dumnezeu, ba chiar s-a gândit că fiul său va fi Papă. Mult mai târziu, a înțeles că a văzut lumina zilei unul dintre cei mai mari artiști pe care i-a avut omenirea vreodată.

Sursă foto: facebook