Andreea Esca și-a permis o „nebunie”. Știrista e din ce în ce mai cool

Andreea Esca și-a permis o „nebunie”. Știrista e din ce în ce mai cool
Andreea Esca reușește mereu să surprindă cu câte un lucru. De data asta, a fost ceva cu totul ieșit din comun. Ce a făcut prezentatoarea.

Andreea Esca se poartă ca o adolescentă și îi stă tare bine. Iată ce a făcut pe litoral.

Andreea Esca și-a permis o „nebunie”. Știrista e din ce în ce mai cool

Una dintre cele mai apreciate prezentatoare din România, Andreea Esca reușește mereu să fie în centrul atenției. Chiar dacă are 49 ani, ea arată mai bine de niciodată și nu spune niciodată nu distracției. Recent, blonda plecat cu prietenii la mare, la festivalul Neversea de la Costinești și s-a distrat la toate concertele.

Ea a lăsat costumele la o parte și a optat pentru o îmbrăcăminte care a întinerit-o, respectiv bluze colorate, ochelari de soare dar le-a adus zâmbetul pe buze celor prezenți când a ales și o perucă de culoare roz, care i-a venit extraordinar de bine.

„Te iubesc…”

Și pentru că nicăieri nu e ca la mare, Esca a făcut și un lucru… nebunesc. Vedeta ProTV și-a tatuat pe spate o inimioară, alături de mesajul: Te iubesc. Blonda n-a putut să rabde, și-a făcut o fotografie și a postat-o pe contul său de socializare, iar internauții au fost în extaz.

Alexia și-a terminat studiile

Cu puțin timp înainte, Andreea s-a mândrit cu fiica ei, Alexia, care a terminat studiile. Vedeta a postat o altă fotografie în care apare alături de familie, iar poza a strâns zeci de mii de aprecieri în scurt timp. Bineînțeles, cârcotașii au început cu comentariile, întrebându-se de ce din peisaj nu face parte și iubitul Alexiei, Mario Fresh. Băiatul n-a fugit de răspundere, dar se afla la mare.

Cei doi au gânduri serioase

Mario și Alexia sunt împreună de câțiva ani și trăiesc o frumoasă poveste de iubire și sursele spun că aceștia au planuri de căsătorie. Deocamdată însă, tânărul a mărturisit în cadrul unui podcast că trebuie să mai treacă puțină vreme până când relația ajunge la alt nivel. Pe de altă parte, el a declarat că ține neapărat să fie uniți în fața lui Dumnezeu. „Eu cred că la biserică trebuie să ajungi. Nu cred că ne leagă neapărat un act.”, a declarat Mario Fresh, în cadrul unui interviu pentru Pro TV.

Sursă foto: instagram

 

Recomandarile noastre