Andreea Ibacka filmează de zor. Soția lui Cabral are un rol surprinzător

Andreea Ibacka filmează de zor. Soția lui Cabral are un rol surprinzător
Actrița Andreea Ibacka, soția lui Cabral, filmează de zor. Frumoasa blondină joacă în noul serial ”Adela”, produs la Antena 1. Din distribuție face parte și nașul lor de cununie, Răzvan Fodor.

Veste bună pentru fanii Andreei Ibacka (35 de ani), soția lui Cabral (42 de ani). Actrița a debutat în 2007 în „Inima de țigan”.

Andreea Ibacka filmează de zor. Soția lui Cabral are un rol surprinzător

Antena 1 a început filmările pentru noul serial ”Adela”, care este o adaptare după serialul Bahar (dat și de Kanal D, în trecut) / This is my life. Andreea Ibacka va avea un rol surprinzător, alături de actorul Mihai Călin.

Actorul Mihai Călin este cel care va avea rolul lui Paul Andronic, personajul principal. În serial, acesta deţine un imperiu media pe care l-a moştenit la moartea tatălui său şi şi-a dedicat întreaga viaţă afacerii pe care o preţuieşte mai mult decât orice.

Paul Andronic va avea și o soție, pe Mona, o fostă prezentatoare de știri, personajul fiind jucat de Andreea Ibacka. Cele două personaje s-au căsătorit când a aflat că aceasta este însărcinată, însă nu a iubit-o cu adevărat niciodată.

Atunci când Mona a pierdut copilul într-un accident de care îl consideră vinovat pe Paul, relaţia lor s-a răcit şi mai mult. Faptul că nu mai poate avea alţi copii îi dă un sentiment de nesiguranţă în căsnicie, chiar dacă mariajul lor este bazat pe respect reciproc. Atunci când Andreea, presupusa fiica a lui Paul, despre existenţa căreia acesta află foarte târziu, se mută în casa lor, frustrarea Monei devine şi mai evidentă.

Andreea Ibacka a devenit mamă în 2018

Pe Andreea Ibacka ați mai văzut-o la emisiunea „Ferma după perdea”, difuzată în 2018 la Pro 2, și pe care a prezentat-o alături de Octavian Strunilă. Cu un an înainte a jucat în serialul „O grămadă de caramele”, difuzat la Happy Channel.

În decembrie 2018, Andreea Ibacka a devenit mamă și și-a sistat proiectele în televiziune, dar a continuat să fie activă în online.

Namiko, fetița ei și a lui Cabral, este o dulceață de copil, iar din pozele recente, pe care Andreea a început să le publice pe Instagram, se vede cât de mult seamănă copila cu celebrul ei tată, prezentatorul emisiunii „Ce spun românii”, de la PRO TV.

Cum a devenit vedetă Andreea Ibacka?

Andreea Pătrașcu, pe numele ei de fată, s-a născut la București pe 18 august 1985. A urmat cursurile liceului Spiru Haret din Capitală. Înainte de a juca în telenovela de la Acasă TV, a lucrat într-o bancă, având funcția de consilier credite (persoane fizice).

A citit anunțul publicat de postul Acasă tv și s-a prezentat la probe. „Căutăm o fată blondă, cu ochi albaștri, aspect fizic plăcut”, suna anunțul și a hotărât să se înscrie pentru acest casting. Pe baza voturilor utilizatorilor site-ului televiziunii, Andreea Pătrașcu a fost aleasă să o întruchipeze pe Irina Dumbravă, personajul principal feminin din telenovela „Inima de țigan”. Acolo l-a întâlnit pe Cabral, care a jucat unul dintre rolurile principale, și așa a început povestea lor de dragoste.