Andreea Mantea a atras din nou atenția asupra ei. Ce tactică a folosit

Andreea Mantea a atras din nou atenția asupra ei. Ce tactică a folosit
Ne mai despart doar câteva ore de Ziua îndrăgostiților și vedetele au început să le arate tuturor ce vor face în acest moment special.

Andreea Mantea nu trece prin momente prea bune. Ceva se întâmplă din nou cu vedeta.

Andreea Mantea a atras din nou atenția asupra ei. Ce tactică a folosit

În ultima perioadă, Andreea Mantea face tot ce-i stă în putință ca să fie cât mai vizibilă pe rețelele de socializare și nu numai. Recent, bruneta a postat un film în care se pregătește pentru Ziua îndrăgostiților. Dar nu așa cum s-ar ar fi sperat fanii ei. Prezentatoarea apare îmbrăcată într-un costum roșu, aranjată și fardată ca la carte, cu câteva prăjituri în față și două pahare cu șampanie.

 

Din păcate însă, ea ciocnește singură, întrucât se pare că s-a despărțit de partenerul de viață. De altfel și din mesajul postat de Andreea se înțelege același lucru:  „Single people on Valentine’s Day! Voi cum sărbătoriți? Singure/i sau cu partenerul/a? Sau așteptați #Dragobetele?”.

Cine i-a dat inelul de logodnă

Invitat în emisiunea lui Cătălin Măruță de pe Youtube, Cristi Mitrea, tatăl copilului Andreei, a mărturisit cu cine a fost vedeta, dar și faptul că a primit inelul de logodnă. Nimeni altul decât Valeriu Floricel, producătorul emisiunii Se strigă darul, de la Kanal D.

„L-am cunoscut și pe actualul ei iubit, Valeriu Floricel, ne-am văzut de vreo două ori la Andreea acasă. N-am discutat prea multe! Ce era să discut cu el? Să-i spun că ce face cu el a făcut și cu mine? Nu prea avem ce să vorbim. Nu sunt într-o relație bună cu Andreea acum! Noi ne facem viața un calvar. A fost o vreme când eu nu-i răspundeam la telefon, apoi nu-mi răspundea ea. Am încercat de dragul copilului, dar nu merge”, a povestit Cristi Mitrea, la podcastul „Acasă la Măruță”.

S-a apucat de cură de slăbire

Pentru că a cam luat proporții în ultima perioadă, Andreea le-a povestit prietenilor din online că a schimbat stilul de viață, s-a apucat de sport și de antrenamente. „Rezoluție, dorință sau mai bine zis, nevoie! Am 66 kg și vârsta la care metabolismul meu nu mai funcționează la fel ca acum câțiva ani…și vreau să ajung înapoi la 52 kg. Mai mult decât atât, aș vrea să încerc să mă mențin la acea greutate.

Voi renunța la tot ce îmi face rău și voi urma un stil de viață sănătos! Va fi greu, pentru că sunt pofticioasă, dar dacă voi face suficientă mișcare, voi putea să mai și trișez o dată la 2 săptămâni. Dar să știți că nu iei în greutate doar dacă mănânci până uiți sau ești comodă.

Stresul, agitația sau anumite probleme care te consumă prea mult, duc la acest luat în greutate sau diverse probleme de sănătate. Acum 2 zile mi-am făcut o promisiune și sper să reușesc! Țineți-mi pumnii!”, a povestit Andreea Mantea, pe Instagram, cu ceva timp în urmă.

Sursă foto: instagram

 

Recomandarile noastre