Andreea Mantea a spus prin ce metodă ingenioasă își spiona iubiții. Pe toți i-a prins cu alte femei

Andreea Mantea a spus prin ce metodă ingenioasă își spiona iubiții. Pe toți i-a prins cu alte femei
Noua prezentatoare a show-ului “Casa iubirii”, de la Kanal D simte nevoia de un moment de respiro de la bărbați. Este singură și știe de ce. Ea este una dintre cele mai frumoase femei și încearcă să-și păstreze această imagine. dar nu se sfiește să spună lucrurile pe șleau.

Andreea Mantea a spus prin ce metodă ingenioasă își spiona iubiții. Ea a povestit într-o emisiune cum a avut ghinionul ( sau norocul) să își prindă toți iubiții care o înșelau.

Ultima relație asumată, cea cu Cristi Mitrea, i-a zguduit moralul serios. Așa încât a decis că până va întâlni bărbatul care să o merită cu adevărat, își va vedea liniștită de viață. Ea a mărturisit în emisiunea Fiță cu Adiță care a fost primul lucru pe care l-a făcut în prima noapte după despărțire.

Prima noapte fără Cristi Mitrea

„Mie mi-e greu să explic în cuvinte fericirea pe care am simțit-o în prima seară, în prima noapte, în care eu am dormit singură, fără…(n.r. fostul). Când eu m-am văzut singură în patul ăla, am fost cea mai fericită de pe pământ. Pentru că nu mai puteam. O relație toxică te omoară cu totul, te stinge pe tine ca om. Dacă ești în relația nepotrivită, nebenefică pentru tine, nefericită. Eu nu am fost în nicio relație toxică până la ultima.(…) Relația toxică e cea în care unul dintre parteneri îl stinge pe celălalt”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by theXclusive (@thexclusive.kanald)

Andreea Mantea își spiona iubiții

În aceeași emisiune, frumoasa de la Kanal D a povestit că și-a spionat la greu iubiții. Nu s-a sfiit să folosească inclusiv tehnica utilizată în platourile de filmare. Adevărul e că, așa cum a remarcat și gazda emisiunii, Andreea Mantea a fost înșelată în fiecare relație.

„Ce vrei să știi?! Că am pus din alea de-ale noastre (n.r. tehnică de emisie – recepție)  și am auzit?”, a replicat Andreea Mantea. Vedeta a dezvăluit prin ce evenimente a trecut cu iubiții care o înșelau.

„Am și auzit, am și văzut; am văzut și în mesaje…”, a mai povestit frumoasa prezentatoare de la „Casa iubirii!”.

Recomandarile noastre