Cristi Mitrea, facut KO de doi indivizi. Unul, reparator de frigidere, altul, cu probleme de somn

Cristi Mitrea, facut KO de doi indivizi. Unul, reparator de frigidere, altul, cu probleme de somn
Luptătorul MMA Cristian Mitrea e sub lupa tuturor după ce a fost într-o relație cu frumoasa prezentatoarea de la „Burlăcița”, Andreea Mantea. Acum vreo opt ani. Relația, din care a apărut și un copil, nu s-a încheiat în cele mai bune condiții.

În vară, Cristi Mitrea a fost nominalizat să participe în reality-show-ul „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”, de la Pro TV, ocazie cu care a fost supus unor probe deloc confortabile. Dincolo de asta, el rămâne în continuare cunoscut ca fostul partener al Andreei Mantea. Cei doi au avut o relație toxică.

Începuturile frumoase s-au văzut la TV, editate și îmbrăcate în iluzia unei povești cu final fericit. Din păcate, ce a urmat după show a fost opusul a tot ceea ce s-a văzut pe ecrane. Violență, jigniri, un copil care crește fără tată și, deseori, săgeți pe rețelele sociale.

Luptătorul MMA a fost acuzat de comportament agresiv, fiind implicat și cu mama copilului său, Andreea Mantea, în mai multe conflicte. La un moment dat, Mitrea a înțeles că are nevoie de ajutor de specialitate pentru a-și gestiona puseele violente, ala că a ales să meargă la psiholog.

Luptătorul MMA Cristi Mitrea a explodat pe rețelele sociale

Cristi Mirea merge acum la terapie. Și a fost inclus, de psihoterapeuta sa, într-un grup pe WhatsApp, unde ea ține legătura cu toți clienții ei. Joi, luptătorul MMA a avut o criză de râs, pe Insta Story. Ulterior, a explicat ce îl enervează la culme: să fie călcat pe picioare, de dimineață, pe pantofii săi albi.

Pe feed însă a postat un video în care explică și ce îl sperie. Chiar dacă parte incredibil, temutul luptător are temeri. Mari. „Mă sperie faptul că terapeuta a creat un grup pe WhatsApp în care m-a inclus și suntem peste 200 de persoane. Se numește grupul „Împreună vom reuși””, a dezvăluit acesta.

Urmariți videoul următor pentru a primi o porție mare de râs!

Totul a început la prima oră a dimineții cu un emoticon de îmbrățișare. De aici s-a declanșat un adevărat tsunami de comentarii care l-au amuzat maxim pe luptător. Acesta nu s-a putut abține și a povestit totul, printre hohote nestăvilite de râs, în mediul online. „Și au început comentariile pe grup. A zis unul „eu sunt reparator de frigidere, nu știu ce caut aici”. Eu efectiv m-am închis într-o mașină din showroom, nu mai pot de râs. Se uită clienții la mine.

Mai zice unul „Ce mă deranjezi, doamnă, că am vorbit o dată-n viață și m-ai refuzat la terapie că nu mă trezeam dimineața”, a mai relatat Mirea. El a continuat: „Cine n-are grup, vi-l dau pe al meu! Îi ziceam unui prieten că eu refuz să ies de pe grupul ăsta. Și ăsta zice: „Doar nu ești nebun să ieși!”. Cine face stand-up și are nevoie de scenarii, de glumițe, să vină pe grupul ăsta. Ultima – a scris unul în ungurește pe grup! Chiar e ungur!”.

În final Cristi Mitrea a dezvăluit și ce se discuta pe grupul cu pricina dis de dimineață: „E vorba de o contribuție din asta cu deșeuri, să mergem să strângem, să facem. Și mai e una care a răspuns acum, după ungur, „o să contribui energetic că nu mai stau în țară!””.

Sursa foto: Instagram