Andreea Mantea și-a luat prima palmă la începutul anului. Vedeta a știut să iasă din ingrata situație

Andreea Mantea și-a luat prima palmă la începutul anului. Vedeta a știut să iasă din ingrata situație
2022 nu se anunță un an prea bun pentru Andreea Mantea. Prezentatoarea a primit o lovitură grea.

Nu s-ar fi așteptat niciodată la așa ceva, dar Andreea Mantea nu are nici o putere să schimbe situația.

Andreea Mantea și-a luat prima palmă la începutul anului. „Iartă-i pe cei care ți-au greșit”

Frumoasa prezentatoare Andreea Mantea a spus adio emisiunii „O nouă șansă”. Mai marii de la Kanal D au hotărât să o scoată din grilă, înlocuind-o cu emisiunea „Bravo, ai stil!”. Un motiv întemeiat pentru fanii Andreei ca să se întrebe ce se va întâmpla cu vedeta. Prezentatoarea a vrut să lămurească totul și le-a dat internauților un prim răspuns pe rețelele de socializare.

Ea a spus că emisiunea a luat o pauză, însă ea urmează să fie văzută curând pe micile ecrane. „Iartă-i pe cei care ți-au greșit. Nu pentru că merită iertare. Pentru tine. Pentru ca tu să ai pace și liniște în suflet. O nouă șansă, în curând, la Kanal D”, este mesajul Andreei.

Andreea a ajutat mulți oameni să învețe să ierte

Toată lumea se întreabă care să fi fost motivul pentru care emisiunea nu va mai fi, mai ales că sutele de povești emoționante prezentate erau pe placul publicului. În plus, oamenii care și-au pus sufletul pe tavă au învățat cea mai importantă lecție de viață: iertarea.

„Așa cum v-am obișnuit de atâția ani, vin în fața dumneavoastră cu o emisiune de suflet. O emisiune în care sufletele rănite au parte de vindecarea mult dorită. Se spune că atunci când greșești foarte tare cuiva și nu ai parte de iertarea dorită, simți nevoia să îți spui povestea și să-ți ceri iertarea în fața cât mai multor oameni.

Eu sunt aici să îi sprijin, să îi ascult și să îi ajut să își găsească iertarea mult dorită, pentru că fiecare dintre noi merită o nouă șansă”, povestea anul trecut, bruneta. Cât privește banii pe care îi câștigă Mantea, sursele spun că aceasta cere pentru o singură oră de prezentare 1300 de euro.

Sursă foto: instagram