Cunoscuta prezentatoare Andreea Mantea (34 de ani) a lăsat studioul de televiziune pentru a culege struguri la podgoria familiei sale.  L-a luat și pe băiețelul ei, David Andrei (5 ani). Cei doi s-au distrat toată vara și au fentat restricțiile cauzate de pandemie.

Andreea Mantea, și călare și pe jos. Cum își distrează copilul

Într-o pauză, printre rândurile de vie, Andreea Mantea și a făcut mai multe selfie-uri pe care le-a postat pe pagina sa de Instagram, scrie evz.ro.

În ziua în care a mers la cules de struguri, Andreea Mantea a fost tot sexy: machiată simplu, era îmbrăcată într-un tricou galben, cu pantaloni albi, mulați.

„Bună recolta și de anul acesta” este mesajul transmis de Andreea Mantea când a postat selfie-ul.

Un alt selfie pe care l-a postat Andreea Mantea a fost făcut în căruță în timp ce îl ținea pe David în brațe. Imaginile au fost însoțite și de o mărturisire a vedetei: „Bucuria copilăriei mele! Mersul cu căruța! Oare o să fie si a lui David??”. Băiețelul a purtat un tricou cu Superman și a urcat fără frică pe cal. ”Supercowboy”, a comentat mămica.

Andreea Mantea a împlinit de curând 34 de ani și are un băiețel, David Andrei (5 ani), în urma relației pe care a avut-o cu luptătorul de MMA Cristi Mitrea, fost concurent de la “Burlăciţa”, show la care a participat ca să își găsească sufletul pereche. Andreea Mantea este următiră de 1,8 milione de fani pe rețelele de socializare.


George Burcea spune adevărul despre ce s-a întâmplat între el și Andreea Bălan. „Manevră pentru presă”

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp