Televiziunea Română au acordat premii la Gala Aniversară a Performanţei şi Excelenței 2020. Andrea Marin a fost premiată pentru excelență.

Andreea Marin. Nici nu a început și a fost premiată

„Telejurnalul”, Andreea Marin şi emisiunea „Zile cu stil” s-au aflat printre brandurile laureate ale Televiziunii Române, la Gala Aniversară a Performanţei şi Excelenței 2020.

Noua emisiune a Andreei Marin (45 de ani) va începe săptămâna viitoare, pe 12 octombrie, și se va difuza de luni până joi începând cu ora 18.00, timp de o oră.

Noua emisiune prezentată de Andreea Marin, ”Nu există nu se poate”, va fi difuzată pe TVR 2, dar și TVR Internațional, așa cum a anunțat chiar ”Zâna Surprizelor” în mediul online.

”Vor fi și pe TVR Internațional, și YouTube, le voi posta și eu”, a fost spus celebra prezentatoare.

Trofeul ”NuExistăNuSePoate”, a fost oferit Andreei Marin, iar Alina Ionescu şi Radu Andrei Tudor au primit premii pentru profesionalism şi implicare.

Trofeul #NuExistăNuSePoate al Galei Performanţei şi Excelenţei 2020 pentru implicare socială în peste 100 de campanii umanitare i-a revenit unei vedete deja celebre, Andreea Marin.

Premii la Gala Aniversară a Performanţei şi Excelenței 2020

”A devenit deja o tradiţie ca printre cele mai importantele evenimente ale toamnei să se numere Gala Performanţei & Excelenţei. Într-un an aniversar şi în condiţii dificile de pandemie, Gala ajunsă la cea de-a 10-a ediție a premiilor dedicate promovării și recunoașterii personalităților care au dobândit un renume în diverse domenii, prin proiecte şi activităţi deosebite, a adus pe podiumul top-laureațiilor pe cei mai buni dintre cei buni, pentru a marca evenimentul așa cum se cuvine”, anunță TVR.

Trofeele au fost decernate joi, 8 octombrie, în cadrul unui eveniment aniversar de la care nu au lipsit personalităţi cunoscute. Gala a fost găzduită de  realizatoarea TV Adela Diaconu, iniţiatoarea evenimentului, iar alături de ea s-a aflat prezentatorul Filip George.

Jurnalistul Radu Andrei Tudor, premiat pentru Telejurnal

Premiul de Excelenţă pentru ”Cel mai complex și obiectiv jurnal informative” a revenit Telejurnalului TVR. Trofeul a fost primit de jurnalistul Radu Andrei Tudor, prezentator al principalei ediţii a Telejurnalului TVR 1.

„Este un premiu pe care, cumva, îl așteptam, atâta vreme cât Telejurnalul TVR a dovedit de-a lungul timpului și mai ales în această perioadă, că este cel mai complex și obiectiv jurnal informativ de pe piața media din România. Chiar dacă eu sunt cel care a ridicat premiul, acesta este pentru toţi colegii mei, care muncesc neîncetat și în orice fel de condiții. Oamenii își dau seama că a face știri în vreme de pandemie este un proces extrem de complex”, a spus jurnalistul Radu Andrei Tudor.

30 de premiaţi ai anului 2020

Alina Ionescu, vedeta TVR 2, a primit premiul pentru Cea mai bună emisiune de lifestyle, “Zile cu stil”.

Printre cei 30 de premiaţi ai anului 2020 s-a numărat şi Gianina Corondan, colaborator permanent al emisiunii „Vorbeşte corect!”, de la TVR 1.

Gala Performanţei şi Excelenţei acordă trofee personalităților publice a căror performanță și a căror creativitate au strălucit în domenii precum artele, campaniile sociale și umanitare, sportul, designul vestimentar, beauty sau media.

Printre personalităţile prezente la eveniment s-au numărat: Helmut Duckadam, Cătălin Botezatu, Anamaria Prodan Reghecampf, Dana Săvuică, Florin Bratu, Andreea Antonescu.


Legenda unei evadări. Cum a scăpat Gregorian Bivolaru din beciul Securității prin levitație

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri