Andreea Marin trece prin schimbări drastice din cauza soacrei. „Știu care sunt riscurile!” Zâna nu a mai suportat

Andreea Marin trece prin schimbări drastice din cauza soacrei. „Știu care sunt riscurile!” Zâna nu a mai suportat
De când are o relație ca-n povești cu Adrian Brâncoveanu, diva Andreea Marin este extrem de fericită și alintată.

Chiar dacă nu se gândește deocamdată la o căsătorie cu bărbatul pe care-l iubește, Andreea Marin o adoră pe mama iubitului său.

Pentru Andreea Marin nu există nu se poate. De aceea o răsfață mama soacră

Are mare grijă la silueta ei, însă Andreea Marin nu rezistă niciodată în fața bunătăților pregătite cu dragoste de… mama soacră. Care ar face orice pentru ca zânei să nu-i lipsească nimic. Cât privește cura de slăbire, aceasta nu se ține în familia ei niciodată în luna decembrie, pentru că aceasta e destinată sărbătorilor.

În schimb, în ianuarie situația se schimbă radical, pentru că Zâna începe o cură de slăbire drastică, dar recomandată de nutriționist. Chiar și așa, vedeta afirmă că nu o recomandă nimănui.

„A venit la noi încărcată numai cu bunătăți făcute în casă”

”Mă simt mai bine ca la finalul de an. Am început cu energie bună, saună, masaj, alergare zi de zi. E o chestiune asumată. Decembrie este luna sărbătorilor la mine în familie, nu ținem diete de sărbători, ne place viața. Mănânc poale în brâu, sarmale cu smântână, ardei, pâine caldă. Mama prietenului meu gătește extraordinar, a venit la noi încărcată numai cu bunătăți făcute în casă.

La fel de asumat este și începutul lui ianuarie, ne punem pe o direcție, nu pentru că este importantă silueta, ci pentru că este importantă sănătatea. În ianuarie se schimbă treaba. De lunea trecută am început o dietă destul de drastică, dată de nutriționist, știu care sunt riscurile și de aia nu mă iau după alții și nu o recomand nimănui.

Sunt importante sarea, piperul, verdețurile, te ajută să faci mâncarea dietetică mai gustoasă. Dar fără dulce, dar o dată pe săptămână am voie o salată de fructe, fără prăjeală, fără carbohidrați, fără carne cu grăsime”, a mărturisit vedeta, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Zâna se face și scriitoare

Andreea Marin are planuri foarte multe în acest iar, iar în luna martie lansează cartea „Nu există nu se poate”, care crede că îi va scoate din necaz pe toți cei care au probleme. ”Voi scoate o carte în martie, sperăm să fie gata. Nu este dedicată femeilor în pricipiu, vor fi două volume.

Conține o parte legată de viața mea și cele mai importante momente și mărturii din emisiunea ”Nu există nu se poate”. Urmează și niște contracte foarte frumoase atât în țară, cât și în străinătate. Nu vă pot spune mai multe acum, dar veți vedea”, a povestit bruneta.

Sursă foto: instagram