Andreea Marin a filmat non-stop pentru noua sa emisiune. A postat un filmuleț când este adus un cal, statuie, pe poarta TVR. ”Cum se construiește o emisiune: uneori, dacă pui suflet, mai vii și cu calul de acasă! Avem un decor excentric, recunosc, abia aștept să vi-l arăt!”, a spus vedeta.

De ce nu mai are somn Andreea Marin

Trebuie să fie totul perfect, spune Andreea Marin care are emoții pentru noua sa emisiune de la TVR.

”Nu știu voi cum o duceți, dar eu am dormit fix 3 ore azi noapte, pregătind emisiunile cu care voi intra în casele voastre cu drag, începând de luni, ora 18, la TVR 2. Azi, am avut filmări zi lumina, într-un studio TV pur și simplu fenomenal, cu noua echipa, închegată deja! Printre colegii mei, am regăsit cu bucurie și suflete dragi din echipa Surprizelor de altădată, iar cei ce nu mă știau de atunci, fac oricum o treabă minunată! Vă mulțumesc, dragi colegi, că nu-mi dați voie să mă simt altfel decât ca acasă!”, a povestit Andreea Marin, pe Instagram.

Noua emisiune a Andreei Marin (45 de ani) va începe săptămâna viitoare, pe 12 octombrie, și se va difuza de luni până joi începând cu ora 18.00, timp de o oră.

Noua emisiune prezentată de Andreea Marin, ”Nu există nu se poate”, va fi difuzată pe TVR 2, dar și TVR Internațional, așa cum a anunțat chiar ”Zâna Surprizelor” în mediul online.

”Vor fi și pe TVR Internațional, și YouTube, le voi posta și eu”, a fost spus celebra prezentatoare.

Andreea Marin a mai spus că filmările pe teren curg zi de zi, grafica este optimistă.

”Dați de veste mai departe: din 12 octombrie, de luni până joi, seară de seară, o oră e a noastră împreună, chiar înainte de știri, pe TVR2: ora 18. A mai rămas exact o săptămână. Abia aștept sa intru în casele voastre! Pe curând!”, a spus Andreea Marin.


Devine tot mai evident că tot scandalul Bianca – Bodi a fost o făcătură. Vreți detalii?

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp

Parteneri