Abia acum s-a aflat! Andreea Raicu a făcut meditații cu Măruță

Abia acum s-a aflat! Andreea Raicu a făcut meditații cu Măruță
Cătălin Măruță a fost nevoit să își prezinte emisiunea de pe propria canapea, de acasă. Prezentatorul TV a fost absent din platoul „La Măruță” timp de două săptămâni. Acum, s-a întors cu forțe proaspete să ia cârma show-ului.

Andreea Raicu a făcut meditații cu Măruță. Prezentatorul TV a fost în carantină timp de două săptămâni, după ce s-a infectat cu virusul care a zguduit planeta de mai bine de un an. Din acest motiv, el a fost nevoit să lipsească din platoul „La Măruță”.

Andreea Raicu a făcut meditații cu Măruță

Pentru că nu a putut să își prezinte emisiunea fizic, din platou, Cătălin Măruță a găsit o soluție modernă. El a fost prezent în platoul „La Măruță”, virtual. Și-a amenajat un studio acasă, unde era filmat în direct și participa astfel la emisiunea din studioul Pro Tv. A avut diverși invitați speciali, care i-au dat o mână de ajutor. Perioada de carantină a trecut, iar el a revenit cu forțe proaspete în platou. 

Se pare că Andreea Raicu este cea care l-a ajutat pe Măruță să depășească momentele dificile din carantină. Prezentatorul TV a mărturisit că de la ea a învățat să mediteze. În felul acesta, a devenit mai relaxat. 

Imagini din izolarea familiei Măruță. Cum își petrece aceasta COVID-ul

„După fiecare emisiunea de acasă eram mai epuizat, de parcă aș fi făcut zece emisiuni în același timp, nu știu de ce, era atâta adrenalină, nu eram în teren. Am învățat câteva lucruri cât am stat acasă. Spre exemplu, meditațiile Andreei Raicu. Am ajuns într-o stare de relaxare, asta datorită Andreei Raicu”, a declarat Cătălin Măruță, atunci când a intrat în platou.

Cătălin Măruță, declarație emoționantă de la Andra de Ziua Îndrăgostiților

Cătălin Măruță a ieșit din carantină în cel mai frumos mod posibil. Sărbătorind Ziua Îndrăgostiților alături de soția și familia sa. Andra s-a simțit destul de rău de când a fost depistată cu COVID-19, iar de Valentine’s Day i-a făcut soțului ei o declarație de dragoste, în mod public.

„Ziua Îndrăgostiților? Sărbătorim, de ce nu? Așa cum sărbătorim și ziua în care ne-am cunoscut, ziua în care ne-am spus că ne iubim, ziua în care ne-am căsătorit, zilele în care am devenit părinții lui David și ai Evei… Iubirea merită sărbătorită des, iar sentimentele trebuie mărturisite. Cătălin, te iubesc!”, a scris Andra pe Facebook.

Salvador Dali, cel mai excentric artist din istorie. Se credea reîncarnarea fratelui său

Recomandarile noastre