Andreea Tonciu, probleme mari cu sănătatea. Vedeta și-a speriat fanii. Foto

Andreea Tonciu, probleme mari cu sănătatea. Vedeta și-a speriat fanii. Foto
La doar două zile de când s-a simțit rău și a chemat ambulanța, Andreea Tonciu a avut nevoie, din nou, de ajutorul medicilor.

În ultima perioadă, sănătatea îi joacă feste Andreei Tonciu, iar familia e foarte îngrijorată pentru brunetă.

Cu puțin timp în urmă, la Andreea a venit ambulanța, iar medicii au fost obligați să-i pună vedetei o perfuzie. Deși îi este foarte rău, ea a reușit să facă un scurt video și să le arate fanilor săi de pe rețelele de socializare cu ce stări se confruntă. „Again” (din nou) a fost singurul comentariu al brunetei.

Se confruntă cu o gripă puternică

Probabil că și problemele de acum se datorează tot unei gripe puternice despre care a povestit cu câteva zile în urmă, când aceasta a chemat pentru prima dată salvarea. Deși e pe tratament medicamentos, Andreea spune că și-a trimis copilul de acasă, iar soțul a avut ceva simptome, care au speriat-o. Vedeta a mai spus că a avut dureri cumplite de cap, ochi și cât, care nu au trecut definitiv nici după ce i s-au administrat injecții.

„Sper să îmi revin, dacă nu, chem din nou să-mi facă perfuzii”

„Bună, dragilor! Știu că îmi duceți lipsa. Vă mulțumesc din suflet pentru toate mesajele frumoase pe care mi le-ați dat. Să știți că am o viroză foarte, foarte puternică. Astăzi am chemat salvarea. Sunt pe tratament, mi-au făcut și două injecții. Sper să îmi revin, dacă nu o chem să îmi facă perfuzii.

„Problema este că și soțul meu începe să ia”

Credeți-mă că m-a durut gâtul ieri de nu am putut să vorbesc. Așa durere nu am avut în viața mea. Și de ochi, și de cap. Nu mai puteam să-mi înghit nici saliva. (…) Sunt aici cu prietenele mele, pastilele. Pe Reby am dus-o la mama mea, sper să nu ia. Problema este că și soțul meu începe să ia. Asta e. Vă mulțumesc mult pentru toate mesajele frumoase. Vă pup”, a povestit Andreea Tonciu pe contul ei de TikTok.

Recomandarile noastre