Un secret emoționant. Andrei Aradits a vorbit despre obiceiul de Crăciun de la care nu se abate niciodată

Un secret emoționant. Andrei Aradits a vorbit despre obiceiul de Crăciun de la care nu se abate niciodată
Andrei Aradits așteaptă cu nerăbdare să vină sărbătorile, să stea alături de familie, să se răsfețe cu cele mai bune preparate și să discute politică.

Pentru 2023, Andrei Aradits are două dorințe: să aibă sănătate și să aibă mai mulți bani în buzunar.

Andrei Aradits a vorbit despre obiceiul de Crăciun de la care nu se abate niciodată. Care e cadoul pe care nu-l va uita niciodată

Pentru Andrei Aradits anul acesta a fost unul ciudat și stupid la care nu vrea să se gândească, pentru că nu a fost deloc unul pe placul său. De aceea, așteaptă cu nerăbdare să treacă cât mai repede cu putință. „2022 a fost cam cel mai stupid an. Aș vrea să-l uit definitiv. Sper ca 2023 să fie mai blând și să conțină finanțe multe și nemeritate […] Va fi probabil aproape la fel ca în celelalte Crăciunuri.

Familie, sarmale, cozonac, slană, palincă… discuții despre politică internațională… ca niște români adevărați vom dezbate ce e de făcut cu lumea asta și vom identifica vinovații!”, dezvăluie actorul într-un interviu pentru spectacola.ro. Iar de sărbători, Andrei spune că are un obicei  de care ține cont întotdeauna: „Curățenia… o pacoste!”.

Amintirea de Crăciun care l-a marcat pentru toată viața

Pe de altă parte, Andrei Aradits susține că există o amintire care l-a marcat toată viața. „În tinerețe mergeam să cântăm colinde peste tot: la magazine, prin blocuri, pe la casele oamenilor. Înainte să pornim sezonul, mergeam să cântăm în spital. Graviduțele de Crăciun erau absolut înduioșătoare, dar îmi aduc aminte și de lacrimile pacienților de la oncologie care auzeau colinde pentru ultima oară. Chiar dacă e tristă, asta e amintirea cea mai frumoasă.

Din copilărie nu-mi aduc aminte multe chestii. Țin minte că, dacă găseam cadourile înainte de eveniment, alea nu se puneau și eram îndreptățit la unele noi. Și scotoceam toată casa să le dibuiesc. Cel mai mult am iubit o minge de volei, de piele, albă. Cred că am dormit cu ea lângă pernă. În sfârșit aveam și eu minge de piele și hotăram cine joacă și cine nu! Era unu’ în spatele blocului cu minge de piele și te dădea afară dacă pierdea”, a mărturisit artistul.

Recomandarile noastre