Andrei Tinu, în culmea fericirii. Ce veste extraordinară a dat fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu

Andrei Tinu, în culmea fericirii. Ce veste extraordinară a dat fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu
A trecut prin momente grele, dar acum se pare că problemele s-au terminat pentru Andrei Tinu.

Fiul regretatului Andrei Tinu e mai fericit ca niciodată. Anunțul făcut de el într-o emisiune tv i-a bucurat pe toți cei care îl iubesc.

Andrei Tinu, în culmea fericirii. Ce veste extraordinară a dat fiul regretatului jurnalist Dumitru Tinu

Are doi copii din prima căsnicie, iar acum îl așteaptă pe al treilea. Andrei Tinu a mărturisit că este un om împlinit și abia așteaptă să-și strângă bebelușul în brațe. Acest lucru se va întâmpla în septembrie, când iubita sa va naște. “În septembrie, eu și Roxana vom avea o fetiță, al treilea copil al meu.

Eva și Matei sunt fericiți că vor avea o surioară. Formăm un cuplu extraordinar, copiii o iubesc pe Roxana foarte mult. Suntem foarte fericiți!”, a declarat Andrei Tinu, la Prima TV, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Se ceartă de doi ani pentru custodia copiilor

Pe de altă parte însă, Andrei nu a îngropat nici acum securea războiului cu fosta sa soție. Cei doi se ceartă și acum pentru custodia copiilor, Eva și Matei. “Acum doi ani și jumătate a început saga divorțului. Am avut 50 de procese în instanță, nenumărate plângeri penale, toate legate de copii.

Momentan, nu mai avem așa multe. Tot m-a acuzat că i-am răpit pe copii, că-i sechestrez. În afară de cei doi copii, nu avem nimic de împărțit. Ea își dorește să ia copiii în Franța”, a mai declarat Andrei Tinu.

Fosta soție a cerut și ordin de protecție

Motivând că amenință copiii și îi sechestrează în casă, fosta soție a cerut și ordin de protecție, însă restanța i-a respins cererea. În prezent, micuții locuiesc cu Andrei Tinu. “E o lege în ce privește violența în familie. Legea face referire și la violenta psihologică și nu doar fizică.

Fosta mea soție e plecată din țară, deci fizic nu aveam cum să fiu violent, nu-mi stă în caracter. Ea a susținut însă că eu ameninț copiii și că îi țin sechestrați în casă. Copiii vorbesc cu ea, o sună  zilnic prin intermediul rețelelor de socializare”, a mai fiul jurnalistului Dumitru Tinu.

Sursă foto: spynews.ro

 

Recomandarile noastre