Angelina Jolie e dulce ca mierea. A pozat acoperită de albine. VIDEO

Angelina Jolie e dulce ca mierea. A pozat acoperită de albine. VIDEO
Deși gurile rele ar afirma contrariul, iată că Angelina Jolie e dulce ca mierea. A pozat într-o ipostază inedită, acoperită de albine.

Angelina Jolie e dulce ca mierea. Asta deși s-a spus că de fapt ar fi o femeie rea. Chiar fostul ei bodyguard a făcut câteva declarații în acest sens. „Angelina se concentrează foarte mult pe satisfacerea nevoilor ei, asta am constatat. Nu are răbdare deloc și nici nu face prea multe lucruri doar pentru că e bună la suflet, nici vorbă. Și e și nebună de legat, pentru că țipă mult și apoi lasă discuția baltă și pleacă din încăpere”, a declarat bărbatul acum ceva timp. 

În cea mai recentă campanie însă, Angelina le dă peste nas celor care criticau, finuț și elegant. Actrița s-a filmat cu un roi de albine. Mai exact, cu albinele pe ea. Actrița a făcut acest gest pentru a atrage atenția asupra pericolului dispariției albinelor, într-o sesiune foto pentru National Geographic. 

Angelina Jolie e dulce ca mierea. A stat 18 minute cu albinele pe ea

Potrivit organizatorilor, în timpul filmărilor toți, în afară de Angelina, au purtat costume de protecție. Pentru ca albinele să se aşeze pe trupul actriței, ea a fost parfumată cu feromoni speciali.

”A fost liniște și suficient de întuneric, ca albinele să nu se agite. Angelia stătea, acoperită de albine, fără să se miște deloc timp de 18 minute. Totul s-a încheiat fără nicio înțepătură”, a spus organizatorul.

Demersul face parte dintr-un proiect special care are ca scop sensibilizarea opiniei publice şi a factorilor responsabili cu privire la pericolul real al dispariţiei acestor insecte. O astfel de catastrofă ar avea consecinţe dramatice pentru viaţa pe Terra, deoarece florile nu ar mai fi polenizate, iar recoltele s-ar reduce foarte mult.

Artista s-a alăturat până în 2025 iniţiativei organizaţiei UNESCO care are ca scop creşterea populaţiei de albine din lume. Jolie a îndemnat oamenii să se implice în această campanie. „Am șase copii și se întâmplă multe în viața mea”, a spus ea. „Și nu știu cum să fiu perfectă. Deci, dacă ne putem ajuta reciproc să spunem: Acesta este un drum înainte, simplu, și asta este ceva ce poți face cu copiii tăi”, a declarat actrița, vizavi de decizia de a se implica în conservarea albinelor. 

Foto: Facebook

Matthew Perry din celebrul serial „Friends” ar fi făcut un accident cerebral. Indiciile vizibile care sprijină teoria

Recomandarile noastre