Matthew Perry din celebrul serial „Friends” ar fi făcut un accident cerebral. Indiciile vizibile care sprijină teoria

Matthew Perry din celebrul serial „Friends” ar fi făcut un accident cerebral. Indiciile vizibile care sprijină teoria
Unul dintre actorii din „Friends” și-a îngrijorat fanii teribil. Matthew Perry este bănuit că ar fi suferit un accident vascular cerebral, iar indiciile vizibile sprijină teoria.

Serialul „Friends” are milioane de fani în toată lumea, iar aceștia au cerut o continuare de 19 ani încoace. Recent, dorința le-a fost împlinită, căci „Friends Reunion” se va difuza săptămâna viitoare pe HBO Max. Dar ar trebui să devină disponibil și pe HBO Go, în România. Show-ul îi va aduce în același cadru pe Jennifer Aniston, Lisa Kudrow, Courtney Cox, David Schwimmer, Matt LeBlanc și Matthew Perry. Fanii însă îl privesc atent pe Matthew Perry, despre care se crede că a suferit un accident cerebral. 

Perry a avut multe probleme de-a lungul anilor cu alcoolul și drogurile și a fost de nenumărate ori la dezintoxicare. Mai mult decât atât, actorul mărturisea într-un interviu la un moment dat că nu-și mai amintește când a filmat câteva dintre cele sezoane ale celebrului serial. 

Matthew Perry, bănuit că a suferit un accident cerebral 


Totul a început în 2016, când actorul a apărut în cadrul unei emisiuni TV. Atunci, fanii au observat că, deși acesta avea glumele la el, arăta și vorbea ciudat. Matthew vorbea mai rar decât de obicei și avea gura ușor căzută pe o parte. În 2018, Perry a stat trei luni în spital pentru a se recupera în urma unei perforații gastro-intestinale. 

Recent, în momentul în care a apărut promo-ul „Friends Reunion”, internauții au constatat, din nou, că actorul în vârstă de 51 de ani vorbește mai rar decât colegii lui de platou, ceea ce le-a amintit de interviul din 2016. Perry nu a confirmat și nici nu a infirmat niciodată zvonurile privind un posibil accident cerebral, însă cu siguranță apariția în noul „Friends” este un semn că sănătatea actorului se îmbunătățește. 

Cât încasează cei șase actori pentru „Friends Reunion”

Potrivit site-ului revistei Variety, cei şase actori, care sunt şi co-producători executivi ai episodului reuniunii, au negociat o sumă de 2,5 milioane de dolari fiecare pentru filmarea acestui episod unic.

Foto: Captură YouTube

Bianca Drăgușanu, mesaj criptic despre trecut. Să fie oare Bodi destinatarul?

Recomandarile noastre