Bianca Drăgușanu, mesaj criptic despre trecut. Să fie oare Bodi destinatarul?

Bianca Drăgușanu, mesaj criptic despre trecut. Să fie oare Bodi destinatarul?
Presa a speculat în ultima perioadă o posibilă împăcare între Bianca Drăgușanu și Alex Bodi. Acum însă, blondina lansează un mesaj criptic pe Instagram, al cărui destinatar pare să fie chiar fostul soț, Bodi.

Bianca Drăgușanu este una dintre cele mai discutate persoane din showbiz-ul autohton. Asta pentru că blondina face ce face și tot oferă un motiv de controverse. Un astfel de moment a avut loc recent, chiar pe Instagramul vedetei. Bianca Drăgușanu a postat un mesaj criptic, ce parei a-l avea ca țintă pe Alex Bodi, proaspăt ieșit din relația cu Daria Radionova. 

De altfel, conform Antena Stars, se pare că cei doi s-au și întâlnit în urmă cu aproximativ o săptămână, în parcarea unui restaurant de fițe din Capitală. „Nu există capitol încheiat pentru mine în lumea asta niciodată. Nu știi ce se întâmplă, oamenii mai coincid, oamenii se mai salută, azi suntem iubiți, mâine dușmani, după soț, iar prieteni, acum nu vorbim, peste doi ani poate iar ne salutăm. Nu e capitol încheiat pentru mine, sunt singur și pot să fiu cu cine vreau”, declara Alex Bodi recent, după despărțirea de Daria Radionova. 

Bianca Drăgușanu, mesaj criptic despre trecut 

În acest context, Bianca Drăgușanu a lansat ieri un mesaj enigmatic pe Instagram, un citat care vorbește de trecut. Mai exact, despre oamenii care nu se schimbă. „Nu te uita niciodată în urmă. Nimic nu se schimbă acolo”, a scris vedeta, în limba engleză. Acesta ar putea foarte bine fi un indiciu pentru cei ce s-au tot întrebat dacă există șansele unei împăcări cu Alex Bodi. 

Blondina ar fi putut realiza că fostul ei soț, pe care l-a acuzat că a bătut-o, nu se va schimba niciodată, astfel că o posibilă împăcare între ei este puțin probabilă. Mai ales că blondina ar avea acum o relație cu Gabi Bădălău, care și așa este de fapt un trio, ținând cont că divorțul de Claudia Pătrășcanu încă nu s-a finalizat. Sau, bineînțeles, ar putea ca mesajul să fie doar o altă modalitate de-a blondinei de a agita apele. Nu se știe niciodată cu Bianca. 

Foto: Instagram

Precizare: Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice. Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Recomandarile noastre