Angelina Jolie își crește averea. Vinde din casă

Angelina Jolie își crește averea. Vinde din casă
Actriţa americană Angelina Jolie vinde din casă. Speră să își crească averea cu cel puțin 3 milioane de dolari.

Actriţa americană Angelina Jolie vinde din casă. Este un obiect pe care l-a cumpărat când era căsătorită cu Brad Pitt.

Angelina Jolie își crește averea. Vinde din casă

Actriţa americană Angelina Jolie vinde din casă. Una dintre cele mai îndrăgite, și bogate, actrițe, Angelina Jolie (45 de ani), își crește averea.

Casa de licitații Christie’s a declarat că ”Turnul peisajului marocan al Moscheii Koutoubia”, este vândut de Angelina Jolie luna viitoare cu un preț estimat de la 2,1 milioane dolari până la 3,4 milioane de dolari.

Imaginea moscheii din secolul al XII-lea din Marrakech la apusul soarelui, cu Munții Atlas în fundal.

Este singurul tablou pe care Sir Winston Churchill, l-a finalizat în timpul conflictului din 1939-1945. De aceea este atât de valuros.

Sir Winston Churchill a pictat ​​aceast tablou după Conferința de la Casablanca din ianuarie 1943, unde Churchill și Roosevelt au planificat înfrângerea Germaniei naziste.

Cei doi lideri au vizitat Marrakech după conferință, astfel ca Churchill a pictat peisajul astfel încât să îl poată arăta lui Roosevelt.

„Roosevelt a fost uimit de asta și a crezut că este incredibil”, a spus Nick Orchard, șeful departamentului de artă britanică modernă al lui Christie. El a spus că Churchill a capturat priveliștea în „pictura minunată, evocatoare” și i-a dat-o lui Roosevelt ca amintire a călătoriei.

Angelina Jolie își crește averea. Vinde un tablou celebru

Sir Winston Churchill a fost un artist amator entuziast care a realizat aproximativ 500 de picturi după ce a început să picteze în anii 40 de ani.

Tabloul ”Turnul peisajului marocan al Moscheii Koutoubia” a fost vândut de fiul lui Roosevelt după moartea președintelui în 1945 și a avut mai mulți proprietari înainte ca Jolie și partenerul Brad Pitt să-l cumpere în 2011, scrie evz.ro.

Tabloul este vândut de Jolie Family Collection ca parte a licitației de artă modernă britanică Christie’s din 1 martie din Londra.

Casa de licitații speră că va putea stabili un nou record pentru o lucrare Churchill.

„Prețul record la licitație pentru Churchill este de aproximativ 1,8 milioane (lire sterline) pentru o pictură care, în opinia mea, nu este la fel de importantă ca aceasta”, a spus el. „Și cred că aceasta este probabil cea mai importantă lucrare a sa.” xx

Cum a cumpărat Angelina Jolie tabloul creat de Winston Churchill

Tabloul este oferit de Jolie Family Collection şi a fost achiziționat de actriță în 2011. Casa de licitații nu a oferit mai multe detalii despre modul în care Jolie a ajuns să dețină tabloul.

Deși Churchill a pictat mai multe scene în Maroc înainte de începerea războiului, aceasta este singura lucrare cunoscută pe care a făcut-o între 1939 și 1945.

„Turnul moscheii Koutoubia” este, prin urmare, probabil cel mai bun tablou realizat de Winston Churchill. Se consideră aşa mai ales datorită importanței subiectului pentru el.

De asemenea, pictura evidențiază importanța prieteniei dintre cei doi lideri, conform celor spuse de Orchard.

„Dăruirea lucrării lui Roosevelt subliniază faptul că Churchill îi purta președintelui american un mare respect. Ea indică eforturile lor comune în direcționarea puterilor aliate pentru finalul celui de-Al Doilea Război Mondial”, a mai spus specialistul casei de licitaţii.

Opera de artă urmează să fie scoasă la vânzare pe 1 martie. Averea Angelinei Jolie a fost estimată în 2020 la 35,5 milioane de dolari.


Horoscop Minerva – 3 februarie. Pentru Fecioare un nou început bate la ușă

Povestea de dragoste dintre Brad Pitt și Angelina Jolie a început cu peripeții. Actorul a fost la un pas de moarte