Angelina Jolie joacă dur. A montat copiii împotriva lui Brad Pitt

Angelina Jolie joacă dur. A montat copiii împotriva lui Brad Pitt
Angelina Jolie se află într-o mega campanie de denigrare împotriva lui Brad Pitt, reluând „cu îmbunătățiri” aceleași acuzații pe care le face de ani de zile - acuzații care au căzut în dizgrație în fața autorităților - arată surse apropiate actorului.

Sursele TMZ.com spun că încercările repetate ale Angelinei de a-l prezenta pe Brad ca fiind un abuzator de copii i-au afectat extrem de mult cei 6 copii ai lor, care acum sunt aproape înstrăinați de tatăl lor. După cum spune o sursă, Brad are acum o „relație limitată și tensionată, din cauza campaniei ei de înstrăinare”.

Angelina susține încă din 2016 că Brad s-a luat la harță cu cel puțin unul dintre copiii lor într-un avion privat și chiar a turnat bere pe ea. Brad a negat acuzațiile, dar Angelina a făcut presiuni asupra autorităților pentru a-l urmări în justiție. În legătură cu acel presupus incident, Angelina Jolie se află în spatele procesului intentat de FBI împotriva lui Brad Pitt.

Apropiații actorului susțin însă că totul e o înscenare și o minciună. Inclusiv FBI a investigat cele semnalate și a ajuns la concluzia că acuzațiile sunt insuficiente pentru a merge mai departe. Sursele TMZ.com spun că a existat, de asemenea, o investigație a Departamentului de Servicii pentru Copii și Familie, care a fost închisă, tot din cauza lipsei de dovezi.

Angelina Jolie insistă că Brad Pitt și-ar fi abuzat copiii

Angelina a mers apoi la Tribunalul pentru familie în încercarea de a convinge judecătorul în cazul de divorț că Brad este un părinte nepotrivit care nu ar trebui să aibă custodia. Judecătorul a ascultat dovezile și le-a acordat custodia în proporție egală, ceea ce se numește custodie comună,  respingând în esență afirmațiile Angelinei privind abuzul. Apoi a intentat ceea ce ea credea că este un proces anonim de libertate a informației împotriva FBI, cerând să facă publice acuzațiile sale cu privire la incidentul cu avionul privat.

Angelina Jolie aduce în discuție cearta cu Brad Pitt petrecută în avionul privat cu care zburau înspre Franța, acolo unde cei doi dețin un castel cu un domeniu cultivat cu viță de vie, și unde produc șampanie. Și chiar ieri, ea a depus documente legale în legătură cu o dispută mai nouă, legată de crama pe care o dețin împreună în Franța.

După cum spune sursa citată, procesul cu crama și afacerea cu vinurile nu are „nicio legătură” cu acuzațiile ei de abuz, însă ea a profitat de el, pentru a-și repovesti afirmațiile din trecut cu lux de amănunte. Sursele spun că este clar că tot ce vrea Angelina Jolie este răzbunarea împotriva lui Brad.

Răzbunare cu orice preț. Inclusiv prin intermediul copiilor

Apropiații lui Brad Pitt sunt convinși că deși cei doi foști soți au custodie comună asupra copiilor, Angelina Jolie a reușit să îi manipuleze pe copii și să îi întoarcă împotriva tatălui lor, natural sau adoptiv, până în punctul în care acesta nu mai are aproape nicio relație cu niciunul dintre ei, iar victimele sunt întreaga familie.

Pe de altă parte, e evident pentru toată lumea că Brad Pitt nu a rostit niciodată în public un cuvânt rău despre Angelina, de dragul copiilor lor. Asta deși, mai spun apropiații săi, el este profund rănit de ceea ce el crede că este un atac vicios și necruțător.

Sursa foto: Instagram