Anne şi Kirk Douglas au avut un mariaj de 66 de ani

Anne şi Kirk Douglas au avut un mariaj de 66 de ani
Anne şi Kirk Douglas au fost căsătoriți ”o viață de om”, 66 de ani. Marele actor a murit anul trecut, la 103 ani, dar soția sa supraviețuiește, la 101 ani. Ce poveste!

Anne şi Kirk Douglas au avut un mariaj de 66 de ani. Cât o viață de om! Anne supravieţuieşte, la 101 ani, după o căsnicie marcată de o mare suferinţă.

Anne şi Kirk Douglas au fost căsătoriți 66 de ani

Anne şi Kirk Douglas au avut un mariaj de 66 de ani

Kirk Douglas, ce actor! Mulți din generațiile mai tinere nu au avut ocazia să îl vadă pe Kirk Douglas în filmele care l-au făcut celebru pe toată planeta. Un actor arătos, cu o gropiță în barbă de care erau îndrăgostite multe femei.

Numele lui a fost Issur Danielovitch, dar și l-a schimbat când a devenit actor. A avut o carieră de 64 de ani, timp în care a jucat în peste 90 de filme. A devenit celebru la 33 de ani, o dată cu rolul din filmul ”Campion”, în 1949. Interpreta cu boxer fără scrupule, rol care ia- adus prima nominalizare la Premiul Oscar pentru cel mai bun actor. Totuși a fost premiat abia în 1995, pentru întreaga carieră. Avea 79 de ani.

Căsătorit prima dată în 1943 cu Diana Dill, Kirk a avut din acest mariaj doi fii: pe actorul Michael Douglas şi pe producătorul Joel Douglas.

După divorţul din 1951, Kirk s-a recăsătorit cu Anne Buydens în 1954, iar acest mariaj a durat în ciuda infidelităților mare lui actor.

Anne i-a dăruit lui Kirk alţi doi fii: pe producătorul Peter Douglas şi pe actorul Eric Douglas.

Kirk Douglas și fiii săi

Anne şi Kirk Douglas, drama vieții lor

Eric Douglas a crescut sub presiunea succesului celorlalţi din familie şi a celebrului său nume. Faptul că nu a reuşit să se ridice la înălţimea lui Kirk şi a fratelui vitreg mai mare, Michael, l-a aruncat pe Eric pe panta drogurilor şi a alcoolului.

Eric a murit la 46 de ani (2004), în urma unei surpadoze de droguri

Eric nu şi-a putut reveni și a provocat scandal după scandal. În ciuda eforturilor făcute de familie de a-l ajuta, Eric a murit la 46 de ani (2004), în urma unei surpadoze de droguri.

În anii ’90, a fost arestat de mai multe ori, pentru că a bătut un polițist, pentru că a fost prins cu droguri și pentru că a şofat în stare de ebrietate şi pentru că a fugit de la locul unui accident pe care îl provocase.

A intrat într-un club din Manhattan şi şi-a dat pantalonii jos, strigând că şi el îşi poate arăta fundul, la fel ca fratele său, Michael, în filmul Basic Instinct.

În 2000, Eric povestea că fusese într-o comă de opt zile după o supradoză cu Xanax.  Acea comă îl lăsase cu sechele, afectându-i vorbirea şi funcţiile motorii.

În 2004, trupul lui fără suflare a fost găsit în apartamentul lui din Manhattan. A murit la 46 de ani, după o intoxicaţie cu pastile şi alcool.

Anne şi Kirk Douglas și-au donat averea

Spre surprinderea tuturor, Kirk Douglas şi-a donat prin testament întreaga avere cauzelor caritabile. A fost o hotărâre luată de comun acord cu soţia lui, Anne, care a fost cea care a adus cauzele caritabile în centrul intereselor familiei.


Povestea filmului ”Pe aripile vântului”. Ce mari actori au refuzat rolurile

Se vând cărțile cu James Bond. Ce preț uriaș s-ar putea da pentru colecție