Antena Stars s-a închis! Alertă totală

Antena Stars s-a închis! Alertă totală
După ce cel puțin două dintre vedetele Antenei 1 au ajuns în spital, confirmate cu Covid, în tot trustul Intact s-a dat alarma. S-au oprit emisiunile în direct și se face dezinfecție.

Peste zece persoane din postul Antena Stars au fost în contact direct cu Marcel Pavel, internat la spitalul Matei Balș, și este posibil să fie infectate cu Covid-19. Toate au fost trimise la testare.

Una dintre sursele noastre ne-a declarat că Marcel Pavel a fost de curând în platoul lor pentru a-și promova ultimul album ”Zâna mea frumoasă din povești”. Astfel că mai-marii postului au decis să ia primele măsuri de precauţie, mai ales că deja 3 dintre artiștii de la emisiunea ”Te cunosc de undeva”, fimată pe platourile Antenei 1, au fost găsiți pozitivi la testul Covid-19. Este vorba de Cosmin Seleși, Ozana Barabancea și Andrei Ștefănescu. Alte 15-20 de persoane au fost trimise să facă testul.

Marcel Pavel a fost confirmat cu Covid-19 miercuri seara şi există mari semne de întrebare cu privire la alte vedete care au intrat în contact cu el şi în cadrul altor emisiuni de la alte posturi de televiziune, ca ProTv și Kanal D.

Vedeta declara miercuri, într-un interviu pentru site-ul Click, cu numai câteva ore înainte de aflarea teribilului diagnostic, că nu se simte prea bine şi crede că a răcit la filmările de la “Te cunosc de undeva”: “Sunt răgușit, cred că am răcit la filmări. Familia mea se simte bine. Aștept mâine rezultatul și sper să fie negativ.” Din păcate, în seara aceea, Marcel Pavel a fost luat de acasă cu Salvarea.

Timp de 14 zile, studiourile Antena Stars vor fi închise, iar postul va reface grila, programând emisiuni înregistrate.

Surse media ne-au informat că deși și în celelalte televiziuni unde Marcel Pavel a fost prezent în ultima perioadă discută măsurile preventive pe care trebuie să le ia împotriva coronavirusului.