Anthony Hopkins e într-o formă de zile mari. Iată-l cum dansează la 83 de ani ca un columbian

Anthony Hopkins e într-o formă de zile mari. Iată-l cum dansează la 83 de ani ca un columbian
Anthony Hopkins e într-o formă de zile mari la cei 83 de ani ai săi. Uite ce face actorul pe Instagram. Imaginile au făcut senzație pe internet.

Anthony Hopkins a făcut senzație pe Instagram. Starul din „Tăcerea Mieilor”, în vârstă de 83 de ani, și-a arătat mișcările noi de dans, într-un videoclip care i-a distrat pe toți fanii săi. Anthony Hopkins e într-o formă de zile mari. Ba chiar a provocat și pe alții să facă același lucru ca el. Fanii au reacționat în consecință și imaginile au devenit virale. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Anthony Hopkins (@anthonyhopkins)

În mai 2020, Hopkins a dovedit că vârsta este doar un număr când s-a alăturat popularei provocări de pe TikTok „Toosie Slide”. Actorul a distribuit un videoclip pe Instagram, cu dansul său pe melodia de succes a lui Drake și l-a etichetat pe rapper în video: „@champagnepapi Am întârziat la petrecere … dar mai bine târziu decât niciodată. @officialslystallone @schwarzenegger #toosieslidechallenge”. După ce și-a prezentat mișcările, Anthony a decis să-i provoace pe prietenii săi să facă același lucru: „Hei, domnule Stallone, continuați!. „Arnold, salută-l pe Lulu (măgărușul lui Schwarzenegger). Mă voi întoarce!”, a încheiat actorul din „The father”, folosind replica din „Terminator”

Anthony Hopkins e într-o formă de zile mari. A dansat pe Instagram 

După isprava de anul trecut, actorul a trecut iar la fapte, în urmă cu câteva zile. Într-o ținută casual, cu bermude și cămașă hawaiană, Hopkins a dansat relaxat, în felul său unic, încântându-și încă o dată urmăritorii de pe rețeaua de socializare. Actorul în vârstă de 83 de ani a început show-ul mișcându-și umerii, apoi s-a dezlănțuit. „Sunt columbian!, a strigat el binedispus. 

Într-un interviu recent, actorul a dezvăluit că printre regretele sale se află faptul că a băut prea mult de-a lungul vieții, dar și că și-a părăsit fiica, pe Abigail (52 de ani) pe când avea numai un an și două luni. Abigail Hopkins este fiica din prima căsătorie a actorului, cu Petronella Barker. 

Și-a părăsit fiica pe când aceasta era bebeluș 

Anthony Hopkins e într-o formă de zile mari
Anthony Hopkins și fiica lui, pe vremea când reluaseră legătura.

Timp de 15 ani nu a mai văzut-o pe unica lui fată. Abigail a fost dependentă de droguri în adolescență și a avut gânduri de sinucidere. A fost la un pas de a-și pune capăt zilelor, a mărturisit ea într-un interviu. În 1990, a reluat relațiile cu tatăl ei și a primit mici roluri în filme. Abigail a apărut în zece filme și documentare de televiziune. Totuși, ei nu-și mai vorbesc acum. În 2018, Anthony Hopkins a spus că nici nu știe dacă are nepoți. Anthony Hopkins și-a dezvăluit marile regrete într-un nou interviu. „Nu poți să schimbi lucrurile care au fost. Trebuie să-ți trăiești viața fără să mai privești înapoi”, a spus actorul pentru ”The Sunday Times Magazine”. 

Foto: Facebook

Andreea Bălan și George Burcea, din nou împreună. E una din cele mai importante zile din viața lor

Distribuie știrea: Facebook | Twitter | WhatsApp