Antonia încinge spiritele. A pozat fără nimic care să-i acopere… Doar cu un accesoriu metalic

Antonia încinge spiritele. A pozat fără nimic care să-i acopere… Doar cu un accesoriu metalic
Antonia este una dintre cele mai frumoase prezențe în showbizul românesc. Artista în vârstă de 32 de ani a fost înzestrată cu o frumusețe aparte, care nu a fost știrbită nici măcar de cele trei sarcini.

Antonia e o femeie norocoasă. A primit de la Mama Natură toate calitățile posibile: e frumoasă și e și talentată în domeniul muzical.

Alex Velea

În plus, are și trei copii frumoși, sănătoși, care îi aduc multe împliniri. Astfel, toate puse la un loc, arată că șatena a fost capabilă să spargă toate stereotipurile vremii. Mai exact, există frumusețe și fără ajutorul bisturiului, poți fi și mamă a trei copiii și să ai în continuare și o carieră și, nu în ultimul rând, poți să ai un comportament natural și să fii atrăgătoare.

Din când în când, nu foarte des, Antonia își arată și latura senzuală, nu doar cea jucăușă. Deși preferă să se strâmbe și să glumească în fața camerelor, Alex Velea e un bărbat norocos. Când îi vine cheful Antoniei… Ies niște poze uluitoare.

Antonia a renunțat la haine în partea de sus, iar în partea de jos s-a accesorizat cu un lanț metalic.

Artista a renunțat la inhibiții, dar asta doar pentru că pozele au fost, de fapt, selfie-uri. Vedeta și-a programat telefonul să facă poze automat, iar ea s-a simțit confortabil.

Imaginea de mai sus este realitatea pe care o vede Alex Velea zi de zi, deci – mai în glumă, mai în serios- hate-ul pe care susține că îl primește în mediul online ar putea avea rădăcinile… pe podeaua din sufrageria sa.