Anunțul momentului în tenis. „Pe mine de acum încolo mă întrebaţi ca persoană fizică, Ion Țiriac”

Anunțul momentului în tenis. „Pe mine de acum încolo mă întrebaţi ca persoană fizică, Ion Țiriac”
Ion Țiriac vrea să fie liniștit și să-și vadă de afacerile sale. Ce hotărâre a luat milionarul.

La așa ceva nu s-ar fi gândit nimeni, dar când Ion Țiriac ia o hotărâre, nimeni nu-l poate întoarce din drum.

Anunțul momentului în tenis. „Pe mine de acum încolo mă întrebaţi ca persoană fizică, Ion Țiriac”

În cadrul unui eveniment organizat la complexul sportiv care îi poartă numele, Ion Țiriac a dat vestea care a uimit audiența. Fostul mare sportiv a încheiat socotelile cu Federația Română de Tenis, renunțând la funcția de președinte. „Pe mine de acum încolo mă întrebaţi ca persoană fizică, Ion Ţiriac. Pentru că luna asta oamenii de la federaţie îşi aleg un alt preşedinte. Sperăm să fie un preşedinte care să fie plătit, să fie prezent la 8 dimineaţa la federaţie şi să plece de la 8 seara.

Aşa cum trebuie să fie şi secretarul general, pentru că altfel nu ajungem niciunde. (…) Eu preşedinte? Nu, Doamne-fereşte, am fost 12 ani preşedinte la federaţie, îmi ajunge. Am dat din viaţa mea 12 ani Federaţiei Române de Tenis şi nu regret. Pentru că această federaţie mi-a dat mult şi mie. La federaţie ca preşedinte trebuie să te sacrifici, eşti zi de zi acolo. Nu eşti plătit… deci nu ştiu care e persoana care să-şi permită treaba asta”, a declarat Ţiriac.

“Domnul Iohannis este ocupat cu preşedinţia ţării, domnul Cîţu e ocupat cu Guvernul”

Atunci când a fost întrebat cine consideră că ar fi indicat să-i calce pe urme, Ion Țiriac a făcut o glumă în stilu-i caracteristic. „Cel mai nimerit. Domnul Iohannis este ocupat cu preşedinţia ţării, domnul Cîţu e ocupat cu Guvernul… deci ei doi nu au cum, restul nu cunosc pe nimeni”. Ion Ţiriac a fost ales în funcţia de preşedinte al Federaţiei Române de Tenis, la 19 iunie 2019.

Sursă foto: Playtech

Recomandarile noastre