Anunțul momentului pe scena muzicală. Tenorii preferați de Papa vor cânta cu Laura Bretan. O ascultăm diseară

Anunțul momentului pe scena muzicală. Tenorii preferați de Papa vor cânta cu Laura Bretan. O ascultăm diseară
Concertul trupei Il Volo, format din trei tineri tenori, formație preferată de Papa Francisc, dedicat artiștilor José Carreras, Plácido Domingo și Luciano Pavarotti va avea loc în seara aceasta la Arenele Romane din București. Anunțul momentului e că o româncă celebră se alătură trupei il Volo.

Tenorii preferați de Papa, Il Volo, vor cânta cu Laura Bretan. Câștigătoarea Românii au talent Laura Bretan, tânăra cântăreață care a cucerit America, a ajuns în țară pentru un eveniment de-a dreptul spectaculos.

Au trecut doi ani de la ultima apariție a Laurei într-un eveniment important în România, iar acum a s-a întors din Chicago la București pentru acest concert extraordinar, alături de cei trei tenori care formează Il Volo. Evenimentul are loc în seara aceasta de la ora 20:00 la Arenele Romane.

Concertul a fost pregătit de mai mult timp. Prezentă, aseară, la Teo Show, Laura a vorbit despre pasiunea. Ea a mărturisit că de mică își dorea doar să cânte.„Nu-mi aduc aminte multe. Mama mi-a spus că îmi plăcea să fiu în fața tuturor și să cânt”, a declarat Laura când a văzut o imagine cu ea de la 5 ani.

Cine e Laura Bretan, românca cu voce de înger

Laura Bretan a cucerit publicul larg în urma participării în show-ul „Got Talent” în România și în Statele Unite. Are o voce spectaculoasă și a reușit să câștige ediția românească a concursului de talente în urmă cu 5 ani.

Laura a fost campioana de la Românii au talent în anul 2016, iar apoi s-a înscris și la Selecția Națională de la Eurovision. Nu a avut însă succes. Laura este stabilită în SUA și a participat inclusiv la varianta americană a emisiunii de talente pe care a câștigat-o la noi, cu succes. În seara aceasta însă, tenorii preferați de Papa vor cânta cu Laura Bretan.

Sursa foto: Instagram

 

Recomandarile noastre