Apar alte imagini intime cu Smiley și Gina. Fanii: „Ați făcut dragoste în public!” Video

Apar alte imagini intime cu Smiley și Gina. Fanii: „Ați făcut dragoste în public!” Video
Gina Pistol și Smiley sunt unul dintre cele mai urmărite cupluri din showbiz-ul autohton.  Culmea, relația lor a fost un secret bine păstrat timp de mai mulți ani, dar au decis să-și asume public relația, după ce Gina a rămas însărcinată cu micuța Josephine. De atunci, au spus „Adio!” discreției.

După ce au devenit oficial cuplu, lucrurile au avansat rapid. Iar după ce au adus-o pe lume pe micuța lor Josephine, Gina și Smiley au devenit, oficial, cei mai urmăriți părinți din showbizul românesc. Nu s-au căsătorit încă și mulți se întreabă când o vor face. Ei și-au creștinat fetița, însă fanii chiar vor să o vadă pe Gina în rochia albă de mireasă.

Până se hotărăsc, cei doi se lasă duși de val. Așa  explică Smiley cel mai recent video în care el și Gina se sărută pătimaș, chiar în dreptul unui raft cu apă minerală plată, de la un anume brand, filmat destul de strategic. Cei doi se aflau al cumpărături și, după cum vedeți, i-a luat valul.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by smiley_omul (@smiley_omul)

Regie sau nu, internetul a explodat după ce imaginile video au fost postate pe rețelele sociale de către Smiley. Peste 40.000 de aprecieri s-au adunat dintr-o mișcare. Multă lume a roșit vizionând sărutul lor pasional. „Cu o zi inainte de lansare ne cam ia valul… „Mi-aduc aminte” mâine de la 18:30 pe Youtube”, a scris, aseară, cântărețul. Piesa se lansează azi, joi, 10 februarie.

Gina și Smiley luați de val, artistul a dat și explicații

Până atunci însă, clipul în care se sărută pasional cu aleasă lui a devenit viral pe rețelele de socializare. Internauții nu s-au abținut de la comentarii, unele din ele fiind cu adevărat „Bă, ce ați pățit, mai vreți un bebe” le-a scris cineva. „Mai era un pic și făceați dragoste în public!”, a comentat altă persoană, alții spunând că cei doi chiar au făcut dragoste în public. Totodată, au fost și fani care au opinat că Smiley și Gina sunt foarte frumoși împreună.

În jurul prânzului, Smiley s-a văzut obligat să vină cu lămuriri cu privire la scenele pasionale filmate în magazin. „Unii au comentat foarte urât, s-au scandalizat de-a dreptul în legătură cu ceastă manifestare ieșită din comun. Aș vrea să îi asigur că este doar o cascadorie făcută pentru videoclipul pe care urmează să îl lansez (…) Așa ceva nu se întâmplă în viața reală între noi doi niciodată. Deci, stați liniștiți”, a comentat, plin de ironie, Smiley. Tot el a mai spus că urmează imagini mult mai WOW cu ei doi: „Videoclipul e plin de așa ceva și devine și mai rău!”

Recomandarile noastre