Apariție surpriză a unui fotomodel de renume alături de David Beckham, pe un iaht din Saint-Tropez. Foto

Apariție surpriză a unui fotomodel de renume alături de David Beckham, pe un iaht din Saint-Tropez. Foto
Familia Beckham nu doarme de epuizare, ca Ben Affleck, pe iaht. Din contra, David, Victoria și copiii petrec cât e ziua de lungă. Iar acum o vedetă a intervenit în paradisul lor.

Supermodelul Gigi Hadid li s-a alăturat Victoriei și lui David Beckham pe iahtul lor închiriat cu 2,2 milioane de dolari pe săptămână, în Saint-Tropez. Ei sunt prieteni de familie de ani de zile, așa că nu s-a supărat nimeni pentru îmbrățișările afectuoase schimbate între Hadid și fostul fotbalist, aflat pe punte la bustul gol.  Îmbrăcată într-o rochie crem fluidă și cu ochelari de soare, Gigi a afișat un zâmbet larg în timp ce a fost întâmpinată de David și de prietenii săi, scrie Daily Mail.

Se crede că supermodelul, în vârstă de 27 de ani, s-a apropiat de faimoasa familie, deoarece este prietenă din copilărie cu Nicola Peltz, care s-a căsătorit cu Brooklyn Beckham în aprilie. Ulterior, legătura s-a creat cu soacra mare. Pe vremuri, nora Victoriei Beckham, a fost la un pas să devină cumnata lui Gigi Hadid, întâlnindu-se cu fratele ei mai mic, Anwar, timp de peste un an înainte de a se despărți în mai 2018.

De altfel, Nicola l-a întâlnit prima dată pe Brooklyn când era într-o relație cu Anwar, dar au fost doar prieteni până în octombrie 2019, când au început o relație romantică. Pe de altă parte, legăturile sunt și între alți membri ai celor două familii. David a cunoscut-o pe sora lui Gigi, Bella, în 2018, cei doi înțelegându-se bine în timpul unei întâlniri surpriză la un meci al lui Paris Saint-Germain.

Victoria și David Beckham s-au mutat temporar pe acest superyacht care costă enorm –  2,2 milioane de dolari pe săptămână, petrecându-și vacanța cu cei mai mici trei copii ai lor și un grup de prieteni.

Victoria Beckham și nora sa, Nicola Peltz au ajuns la cuțite

Cuplul nu a fost însoțit în această călătorie de fiul lor cel mare și de noua lui soție, pe fondul zvonurilor că ar exista anumite tensiuni între Victoria și nora sa, Nicola.  Alte surse însă contrazic zvonurile, scrie Daily Mail. David și Victoria urmează să se întâlnească în curând cu tinerii căsătoriți în America, iar recent au ieșit cu toții la cină în Veneția.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

Totuși, zvonurile sunt alimentate de faptul că Victoria nu a reacționat la o serie de fotografii făcute de Vogue la nuntă, distribuite de Nicola pe Instagram în luna mai, și nici nu a apreciat (pe rețelele sociale)  pozele cu Nicola și Brooklyn de la Met Gala, tot în acea lună. Apoi au urmat patru postări din luna de miere a Nicolei cu Brooklyn, petrecută pe un iaht cu familia ei în Italia – și niciuna dintre ele nu a fost apreciată de Victoria.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

La rândul său, Nicola a fost, de asemenea, ciudat de zgârcită în like-urile sale pe Instagramul Victoriei de la nuntă încoace.

Gigi Hadid, expertă și ea în relații complicate

Relațiile complicate de familie sunt mult prea familiare pentru Gigi – care are o fiică, Khai, în vârstă de 22 de luni, cu fostul ei iubit Zayn Malik. Luna trecută, o sursă a declarat pentru Us Weekly că fata de pe coperta Vogue și fostul cântăreț One Direction, 29 de ani, ar avea o relație „iubitoare și grijulie, în ciuda faptului că s-au despărțit”.

O sursă a declarat pentru publicație că fostul cuplu face tot ce poate pentru a face să funcționeze coparentingul adorabilului lor copil. „Nu locuiesc împreună, dar Zayn le vizitează mult pe Gigi și pe Khai la ferma din Pennsylvania când sunt acolo. Le place să petreacă timp departe de oraș pentru că este mai sigur, mai liniștit și mai exclusivist”.

Sursa foto: Instagram